Cosmetisch autoschadeherstel

Wij repareren kleine of oppervlakkige beschadigingen zoals krassen, parkeerdeukjes en putjes.
Home » Cosmetisch autoschadeherstel

Quick Repair

Heeft u een deukje, krasje of sterretje in uw ruit? Of heeft u een gaatje in uw bekleding? Met quick repair, ofwel cosmetische autoschade, kunnen we kleine of oppervlakkige beschadigingen, zoals krassen, parkeer deukjes en putjes voor u repareren. Quick repair is bij ASN ook daadwerkelijk quick.

Bij ons kunt u online uw autoschade melden om de kleine kras of deuk te laten herstellen bij ASN Vermaire. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het herstellen van verschillende soorten autoschade, zodat u de auto in de meeste gevallen dezelfde dag al terug heeft.

Parkeerdeukjes herstellen

Zo kan een klein deukje in uw auto al heel snel ontstaan. Kleine deukjes waarbij de lak niet is beschadigd, kunnen door onze gespecialiseerde monteurs snel en vakkundig worden verwijderd, zonder dat u dit ziet. Zit er een krasje bij het deukje? Ook dit is geen probleem en kunnen onze monteurs gemakkelijk voor u wegwerken met quick repair.

Spot repair

Ook met een krasje op uw auto kunt u bij ons terecht voor quick repair. Onze monteurs kunnen de kras vakkundig wegschuren en plaatselijk voorzien van een nieuwe laklaag. Dit wordt ook wel spot repair genoemd. Deze krasjes zijn vaak niet groter dan 15 cm en mogen zich niet op de motorkap of dak bevinden of de kofferdeksel van uw auto. 

Een greep uit onze quick repair diensten:

Parkeerdeukjes en spot repair zijn niet de enige zaken waarmee we u kunnen helpen. Een greep uit onze quick repair diensten:

De nieuwste technieken 

Beschadigingen aan uw auto zijn nooit fijn. Zeker omdat het altijd tijd en geregel is om uw auto weer in de juiste staat te krijgen. Wij weten dat als geen ander. Hierom proberen we dit met quick repair zo snel mogelijk te repareren en af te handelen. Wij herstellen alle kleine en grote beschadigingen aan uw auto. Dit doen we snel, vakkundig en met gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Onze monteurs hebben goede scholing, die voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. U kunt er dus op vertrouwen dat uw auto in goede handen is. 

Uw verzekering

Ook kunnen we de administratieve afhandeling met uw verzekering regelen. Zo is uw auto zo snel mogelijk weer de oude met quick repair! Het kan zijn dat uw verzekeringsmaatschappij u naar een herstelbedrijf verwijst waar zaken mee gedaan worden. Echter kan u gewoon aangeven dat u uw auto liever bij ASN laat repareren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de auto wordt gerepareerd naar uw wens.

Heeft uw auto cosmetische schade en kunt u quick repair wel gebruiken? Meld dan uw schade!

Spot Repair
Uitdeuken zonder spuiten
Ruitreparatie
Polijsten
Velgen Herstellen
Hagelschade
Kunststofreparatie
Bekleding reparatie