MVO Beleid

Home » MVO Beleid

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Om vandaag de dag een papiertje te krijgen, worden de vereiste vaardigheden voortdurend meer en de verwachtingen steeds hoger. Hierdoor blijven veel verborgen talenten achter. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om vanuit de schoolbanken door te stromen als starter op de arbeidsmarkt.

ASN Vermaire heeft een duidelijke visie als het gaat om het MVO beleid. Ons ideaalbeeld is een 100% MVO-vriendelijke werkcultuur in Nederland. Wanneer iemand een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, proberen wij altijd te kijken of we een passende functie kunnen aanbieden. Wij kijken dan als bedrijf minder naar je diploma of de vaardigheden waar je nu al over beschikt en meer naar je persoonlijkheid en gedrevenheid.

Werkkrachten met een migratieachtergrond

ASN Vermaire sluit niemand uit. Zo staan er een aantal jongens met een migratieachtergrond op de werkvloer die intern zijn opgeleid. Voor het personeel dat nog niet is opgeleid op het schadereparatie front bieden wij namelijk een interne opleiding aan. Tijd investeren in ons personeel staat voor ons op nummer één, want wij weten dat we dezelfde instelling terugkrijgen.

Werkkrachten met een GGZ achtergrond

Voor sommige mensen kan het lastig zijn om na herstel van een lange periode weer aan het werk te gaan. Wat soms nog lastiger is, is een geschikte werkplek vinden.

ASN Vermaire heeft ervaring met het intern opleiden van mensen met een GGZ achtergrond (denk hierbij aan autisme of een angststoornis).

Binnen een proefperiode van 3 maanden kijken we of een werkkracht bij ons past, of eventueel doorverwezen kan worden naar een andere functie binnen of buiten ons bedrijf. ASN Vermaire heeft een uitgebreid netwerk en wij bieden samen met onze partners de mogelijkheid om weer in het arbeidsproces te komen.

Duurzaam

ASN Vermaire gebruikt uitsluitend hoogwaardige producten met een duurzaamheidslabel. Als autoreparatiebedrijf hebben we net zoals bijna elk ander bedrijf vandaag de dag, een impact op het milieu. Daar moeten we zorgvuldig mee om gaan. Om deze reden gebruiken we producten als autolak op waterbasis. Recyclebaar afval dat ontstaat tijdens het werken wordt gerecycled en producten die schadelijke bestanddelen zoals tolueen, styreen en benzeen bevatten zijn verbannen van de werkvloer. Elke dag zijn we weer druk met zoeken naar mogelijkheden om zo milieubewust mogelijk te werk te gaan. Wij willen namelijk niet alleen auto’s, maar ook de aarde repareren.