Nissan Erkend Schadeherstel

Home » Merk erkend schadeherstel » Nissan Erkend Schadeherstel

Nissan Erkend Schadehersteller

Autoschadeherstelbedrijf Vermaire is Nissan Erkend Schadeherstel. Onze schademonteurs van ASN Vermaire Haarlem zijn ruimschoots geslaagd voor de audit die de kwaliteit van het reparatiewerk garandeert. Nissan is na Tesla hiermee het tweede automerk waarvoor ASN Vermaire Haarlem de autoschade herstelt volgens de normen van de fabrikant.

Merk Erkend Schadeherstel komt steeds vaker voor. “Het wordt steeds belangrijker, want voor de klant is het een bevestiging dat onze schademonteurs bekend zijn met alle ins- en outs van een bepaald automerk”, vertelt Dennis Petrus, de directeur van ASN Autoschade Vermaire Haarlem.

Meer kennis onderling delen

“Met Nissan Erkend Schadeherstel staan we dichter bij het automerk en kunnen we meer kennis onderling delen. Daardoor werken we nu veel intensiever samen met de lokale autodealers van deze automerken.”

Overigens betekent het volgens Petrus niet dat het schadeherstel niet goed is wanneer er geen merkerkenning is.

“De merkerkenning betekent dat het is vastgesteld door Nissan en Tesla dat onze schademonteurs daadwerkelijk kunnen aantonen dat het schadeherstel gebeurt volgens de regels en normen van de betreffende autofabrikant.”