Voorbewerken

Home » Complexe autoschadeherstel » Voorbewerken

Voorbewerken van uw auto

Wanneer de plaatwerkonderdelen hersteld en uitgedeukt zijn, worden deze voorbewerkt. Alle oneffenheden worden geplamuurd en strak gemaakt wanneer dit nodig is. Dit houdt in dat de delen strak geschuurd worden en voorzien van een speciale roestwerende grondlak. De laatste voorbereidingen voor het auto spuiten worden in deze fase uitgevoerd. Het voorbewerken is cruciaal voor het resultaat van het spuitwerk. Voordat de auto naar de spuiterij gaat, worden de te spuiten delen nogmaals gecontroleerd, ontvet en de delen die niet worden gespoten, afgeplakt. 

Na het voorbewerken gaat de auto of de auto onderdelen naar onze moderne spuitcabine. Hier brengen we zorgvuldig een nieuwe laklaag aan. ASN Vermaire maakt altijd gebruik van hoogwaardige, watergedragen verfproducten, die het milieu zo min mogelijk belasten. 

Onze spuitcabine beschikt over een afzuiginstallatie zodat alle spuitnevels (soort poeder dat vrijkomt tijdens het verfspuiten) worden weggezogen en gefilterd. De juiste laklaag wordt dan aangebracht. Na het aanbrengen van deze laag wordt de spuitcabine flink verwarmd. Wanneer de lak droog is, controleren we de kleur, de lakstand en de vloeiing. Tijdens het auto spuiten, draagt onze spuiter speciale kleding en hoofdbescherming. 

ASN Vermaire: dé kleurenspecialist

Wij zijn specialist in het mengen van kleuren in onze unieke verfmengmachine: de Daisy Wheel. Met deze machine ontstaat er altijd een 100% kleurenmatch. Door het uitgebreide palet van kleuren kan ASN Vermaire uw auto eerst goed in de beschermende basiskleur spuiten, waarna altijd een afwerking in de juiste lak volgt.

De beste kwaliteit met ASN Vermaire 

Uw auto voorbewerken en laten spuiten doet u uiteraard bij ASN Vermaire! Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. U als klant staat bij ons centraal. We gaan altijd vakkundig te werk. Wilt u meer informatie over het voorbewerken van uw auto? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een afspraak maken.

voorbewerken auto