Auto uitlijnen

Home » Complexe autoschadeherstel » Auto uitlijnen

Rijdt u niet helemaal recht?

Trekt uw auto tijdens het rijden steeds naar rechts of naar links? Slijten uw banden sneller of alleen op bepaalde plekken? Het kan dan zijn dat uw wielen niet in de juiste positie staan ten opzichte van uw auto. Laat in dat geval onze monteur uw auto uitlijnen en daarmee het probleem verhelpen.

Het uitlijnen van uw auto houdt in dat onze monteur de stand van uw wielen controleert. Het betreft de ophanging waaraan de wielen bevestigd zijn. Onze monteur meet uw auto op met moderne 3d-uitlijnapparatuur en stelt vervolgens ophanging van uw auto af volgens de fabrieksspecificaties. Vermaire bewaart de uitlijnhistorie van uw auto in het schadedossier als bewijs van een correcte reparatie.

Auto uitlijnen

Vamag New Dimension 3D-uitlijnmachine

De auto uitlijnen gebeurt met state of the art apparatuur: de Vamag New Dimension 3D-uitlijnmachine. Drie tot vijf camera’s meten speciale markeringen op de wielen op. Elke hoekverdraaiing wordt hiermee nauwkeurig geregistreerd en stuurt dit via een gesloten netwerk door naar de computer waar onze monteur in een 3D-presentatie de resultaten kan bekijken.

De gemeten waarden worden vergeleken met de gegevens in onze database waar voor ieder voertuig de merk- of onderstel specifieke afstellingen of methodes in staan. Vervolgens lijnt de monteur de auto op zo’n manier uit dat deze weer overeenkomt met de fabrieksspecificaties. Dat gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig, zodat we zeker weten dat uw auto veiliger en prettiger rijdt.

Met dit revolutionaire 3D-uitlijnsysteem kan Vermaire sneller een diagnose stellen en uw auto nog sneller uitlijnen en herstellen.

Voordelen auto uitlijnen

  • Optimale wegligging door lage rolweerstand
  • Lager brandstofverbruik
  • Autobanden die minder snel slijten en langer meegaan

Kortom: een uitgelijnde auto rijdt fijner, veiliger en bespaart geld.