Hyundai Erkend Schadeherstel

Hyundai Erkend Schadeherstel

ASN Autoschade Vermaire heeft na jarenlange werkervaring een grote kennis op gedaan van verschillende voertuigen. Hyundai is een van die soorten voertuigen. ASN Vermaire is dan ook een officiële Hyundai schadehersteller. Van een kleine tot een grote schade, wij kunnen het herstellen! 

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

HES (Hyundai Erkend Schadeherstel)

Bij schade is het fijn om te weten dat dit bedrijf kennis heeft over jouw soort auto en type. Bij een kleine schade aan de ruit of aan de lak, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht!

Dit kunnen we vaak snel voor u herstellen. Indien de schade veel groter uitvalt, zal dit wel een ander verhaal worden. Ook grote schade aan uw voertuig kunnen wij repareren, maar het geval bij grote schade is dat er verschillende garanties, zoals de fabrieksgarantie, vervallen. Daarvoor is het HES in het leven geroepen door Hyundai zelf. Dit is een officiële erkenning, waarbij de kwaliteit van schadeherstel aan Hyundai ’s door Hyundai Motor Netherlands gegarandeerd wordt.

Wij hebben een Hyundai erkend Schadeherstel garantiecertificaat, waardoor de garanties niet vervallen als wij uw schade herstellen!

Trainingen

Een van de voorwaarden om een Hyundai Erkend Schadeherstel bedrijf te worden, is door het volgen van een training. Deze training hebben wij gevolgd aan de Hyundai Academy.

Door deze trainingen zijn we bekend met alle onderwerpen betreft Hyundai. Daarnaast beschikken wij over de kennis van de onderdelen, en werken wij hier dagelijks mee. Wij hebben een goede samenwerking met de lokale Hyundai dealer. Zij houden ons goed op de hoogte over de nieuwe trends en ontwikkelingen met betrekking tot hun voertuigen.

Door de goede samenwerking is het uitwisselen van de technische informatie en de onderdelenvoorziening optimaal.

Garantiebewijs

Doordat ons personeel goed is opgeleid om specifieke Hyundai schade te herstellen, zetten wij altijd de juiste testapparatuur en originele onderdelen in.

Indien u schade heeft aan uw voertuig, en u laat deze herstellen door een bedrijf zonder HES-garantiecertificaat, vervallen er meerdere garanties op uw voertuig. Door uw schade te laten herstellen bij een bedrijf met HES-garantiecertificaat, wordt u gegarandeerd dat uw voertuig net zo betrouwbaar en veilig is als voor de schade.

Het voertuig daalt niet in waarde en u behoud bij Hyundai Erkend Schadeherstel nog veel meer, zoals fabrieks-, carrosserie- en mobiliteitsgarantie, verlengde garantie en garantie op het accupakket (EV, PHEV en hybride).

Kwaliteit

Door ons goed opgeleide en specialistische personeel bent u verzekerd van een goede kwaliteit schadeherstel. Naast de jarenlange werkervaring zijn wij ook continu bezig met het verbeteren van onze werkzaamheden door het volgen van opleidingen en trainingen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw voertuigen op de goede manier worden hersteld. Hierdoor zorgen wij dat u weer veilig de weg op kan!

Voor meer informatie over Hyundai Erkend Schadeherstel kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u voor andere vragen of voor advies ook bij ons terecht!

Wilt u direct uw autoschade online melden? Dat kunt u hier doen via onze website.

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.