Tesla Approved Bodyshop

Home » Merk erkend schadeherstel » Tesla Approved Bodyshop

Tesla Erkend Hersteller

ASN autoschade Vermaire Haarlem maakt deel uit van het Tesla Body Repair programma.

ASN Vermaire heeft zich met de afdeling complexe schade volledig ingezet op het repareren van Tesla’s. ASN Vermaire heeft een speciaal Tesla team samengesteld. Deze medewerkers zijn door Tesla opgeleid en volgen regelmatig trainingen in binnen- en buitenland.

Tesla is toonaangevend op het gebied van prestaties, kwaliteit en veiligheid. Elke Tesla wordt met zorg ontworpen om de snelste en veiligste auto in zijn klasse te zijn. Met de vergaande techniek is het van belang dat Tesla’s op dezelfde wijze ook worden gerepareerd zoals Tesla dat voorschrijft.

Dankzij ons grote team van Tesla erkende schade monteurs hebben we bij Vermaire altijd mensen beschikbaar om de schade aan uw Tesla snel, veilig en adequaat te repareren. Tesla rijders krijgen bij ons minimale wachttijd met maximale kwaliteit.

Vermaire beschikt over een groot aantal Tesla vervangende leenauto’s, welke wij bij beschikbaarheid kunnen inzetten. Tevens halen en brengen wij uw Tesla in overleg.

Elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn niet geheel onbekend voor de schademonteurs van Vermaire. Al in 2015 voldeden zij aan de NEN 9140, de norm voor het veilig werken aan elektrische voertuigen.

‘Elektrische wagens hebben een heel andere dynamiek, wat een eigen aanpak op het gebied van schadeherstel vereist. ‘Er is meer aandacht voor veiligheid, want een verkeerde handeling kan ernstige gevolgen hebben voor zowel de auto als de schademonteur’, aldus Dennis Petrus.

‘We werken daarom altijd met speciale veiligheidsprotocollen die gelden voor alle elektrische wagens. Zo wordt de werkplek voor elektrische wagens duidelijk zichtbaar afgezet, wordt gemeten of de wagen onder hoogspanning staat en gebruiken we speciaal geïsoleerd gereedschap om de wagen “stroomloos” te zetten.’

Tesla Body Repair

Die set speciale tools voor elektrische wagens wordt nu uitgebreid met Tesla erkend gereedschap, bedoeld voor het werken aan bepaalde unieke onderdelen van deze wagen.

Ook volgen de Haarlemse schadeherstellers de exacte instructies van het Tesla Body Repair Programma in combinatie met de uitlees- en ADAS-kalibratiesystemen. Daarmee is een Tesla bij Vermaire in goede handen.

Merk Erkend Schadeherstel

Autoschadeherstelbedrijf Vermaire levert Merk Erkend Schadeherstel voor diverse automerken. Naast Tesla, gebeurt dat ook voor de automerken Renault, Nissan en Hyundai. De merkerkenning betekent dat is vastgesteld door dat automerk dat onze schademonteurs daadwerkelijk kunnen aantonen dat het schadeherstel gebeurt volgens de regels en normen van de betreffende autofabrikant.