Velgen herstellen

Home » Cosmetisch autoschadeherstel » Velgen herstellen

Stoeprandschade?

Wanneer u velgschade heeft door bijvoorbeeld stoeprandschade, dan kunnen wij uw velgen herstellen! Als u krasjes en deuken heeft aan uw velg, dan wilt u hier uiteraard vanaf. Wij herstellen de velg door effectief en vakkundig te werk te gaan. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van velgschade. Zo zijn wij in het bezit van diverse apparatuur en technieken om uw velgen weer in de juiste conditie te brengen, zodat u niets meer van de schade terugziet. U rijdt dan binnen de kortste keren rond in uw geliefde vierwieler.

Velgen herstellen doen we zó

Bij stoeprandschade zijn krassen aan de velg ontstaan, doordat u de stoeprand heeft geraakt. Dit kan al snel gebeuren bij het inparkeren. Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan de velgen en wij begrijpen als geen ander dat u graag uw velgen wilt herstellen.

Lichtmetalen velgen bepalen vaak de look van een auto, alleen ze zijn wel erg kwetsbaar. Een stoeprand is zo geraakt en daardoor worden ze er niet mooier op. Gelukkig kan Autoschadeherstelbedrijf ASN Vermaire Haarlem vakkundig velgen herstellen en beschadigingen, zoals krassen, verwijderen. Welke schade u aan uw velgen heeft maakt voor ons niets uit. Wij kunnen alle velgen schade vakkundig fiksen. 

Onze gloednieuwe velgen machine slijpt oneffenheden uit de velg. Daardoor krijgt uw velg weer het glimmende effect terug. We kunnen alle soorten velgen herstellen met onze velgen machine. Na slechts twintig minuten draaien, ziet uw velg er weer spic en span uit. 

Hoe gaan we te werk bij velgen herstellen?

Bij velgen herstellen bekijken we eerst de schade en maken we een prijsopgave. Deuken worden meestal uitgedeukt en krassen worden geschuurd en waar nodig gepolijst. Zo verzekeren wij u ervan dat uw velg(en) er weer zo goed als nieuw eruit komt te zien. Wanneer een nieuwe velg plaatsen voordeliger is dan het herstellen van de velg, dan laten we dit uiteraard aan u weten. 

B2B velgherstel

Ook zijn wij in te zetten voor B2B velgherstel door heel Nederland. Wij halen dan uw velgen op en brengen deze binnen 5 dagen weer terug. Velgen herstellen ging nog nooit zo gemakkelijk! U kunt op deze pagina eenvoudig uw reparatie indienen via de rode knop ‘schade melden bedrijven’. Wij ontvangen dan een melding en u krijgt een kopie melding in uw mailbox. Snel, simpel en zonder zorgen uw velg reparatie gemeld. 

Verhoog de waarde van uw auto!

Mooie en nieuwe glimmende velgen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze vermeerderen ook de waarde van uw auto. Wanneer u uw auto wilt verkopen, is velgen herstellen zeker de moeite waard. Maak dus daarom tijdig een afspraak om uw velgen te herstellen.

ASN Vermaire Haarlem is in Nederland de enige autoschadehersteller die deze velgen machine in huis heeft. Daarmee kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Het herstellen van uw autoschade verandert in een one-stop-shop met hoge kwaliteit en meer gemak. Meld hier uw autoschade als u uw velgen wilt herstellen of andere schade wilt melden.