Over Vermaire

Ons familiebedrijf onderscheidt zich door net even iets meer te doen voor onze klanten. Wij kennen onze klanten en willen hen telkens weer een ‘Wauw!’-gevoel geven.

De basis van ons autoschadeherstelbedrijf werd gelegd door Ron Vermaire in 1997. Hij gaf het stokje in 2013 over aan zijn drie zoons Martin, Dennis en Ferdi die het hebben uitgebouwd tot wat het nu is.

Onze medewerkers zijn professionals met passie voor auto’s. Ze specialiseren zich elk jaar in de modernste reparatietechnieken. Het is dan ook hun vakmanschap en doorzettingsvermogen dat ASN Autoschade Service Vermaire Haarlem uitgroeit tot een autoschadeherstelbedrijf van topklasse die behoort tot de beste tien in Nederland.

Niet voor niets riep de ASN Groep in de afgelopen twaalf jaar ons familiebedrijf in 2016 voor de zevende keer uit tot beste ASN-vestiging van Nederland.

Wat ons kenmerkt

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • De modernste technieken om autoschade te herstellen.
  • Kostenbesparende maatregelen in onze dagelijkse processen.
  • Voldoen aan de normen van vele keurmerken

ASN Groep

ASN Autoschade Service Vermaire Haarlem is onderdeel van de ASN Groep die de kracht van de lokale ondernemer en de synergie van een centrale organisatie op efficiënt combineert om autorijders met schade goed en snel weer op weg te helpen.

opdrachtgevers
milieu_veiligheid
merkerkenning
bovag
werken_bij_vermaire
kleurenspecialist