Over Vermaire

Lees het verhaal van Autoschade Vermaire Haarlem
Home » Over Vermaire

Wij doen net even iets meer voor onze klanten bij autoschadeherstel

Wij kennen onze klanten en willen hen telkens weer een ‘Wauw!’-gevoel geven.

De basis van ons autoschadeherstelbedrijf werd gelegd door Ron Vermaire in 1997. Hij gaf het stokje in 2013 over aan zijn drie zoons Martin, Dennis en Ferdi die het hebben uitgebouwd tot wat het nu is.

Onze medewerkers zijn professionals met passie voor autoschadeherstel. Ze specialiseren zich elk jaar in de modernste reparatietechnieken. Het is dan ook hun vakmanschap en doorzettingsvermogen dat ASN Autoschade Vermaire Haarlem uitgroeit tot een autoschadeherstelbedrijf van topklasse die behoort tot de beste tien in Nederland.

Niet voor niets riep de ASN Groep in de afgelopen twaalf jaar ons familiebedrijf in 2016 voor de zevende keer uit tot beste ASN-vestiging van Nederland.

Autoschadeherstel bij ASN Vermaire

Heeft u autoschade? Dat is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen! ASN Vermaire Haarlem is gespecialiseerd in alle vormen van autoschadeherstel. Wij kunnen u altijd voorzien van informatie en advies. ASN Vermaire repareert uw auto efficiënt en vakkundig. Wij zijn aangesloten bij de ASN Groep, een netwerk van deskundige autoschadeherstelbedrijven. Dit onderscheidt ASN Vermaire van onze concurrent en zorgt ervoor dat onze klanten uiterst tevreden over ons zijn.

ASN Vermaire repareert uw auto zonder dat u daar omkijken naar heeft! Zo kunt u binnen de kortste keren weer de weg op zonder schade. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw autoschade zo snel mogelijk te repareren en uw auto weer als nieuw uit te laten zien. Met alle soorten autoschadeherstel in Haarlem en omstreken kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten. Elke hagelschade, deuk of kras kunnen we voor u snel herstellen. Wij zijn namelijk hét autoschadeherstelbedrijf in Haarlem en omstreken!

De juiste kennis en techniek

Bij ons bent u aan het juiste adres wat betreft autoschadeherstel. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstel van autoschade. Bij ons kunt u terecht voor reparaties aan uw auto, bedrijfswagen, of oldtimer. Wij zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en technieken voor elk type autoschadeherstel. 

Wat wij voor u kunnen doen bij autoschadeherstel

U kunt bij ons terecht voor kleine beschadigingen, zoals krassen, parkeerdeukjes of putjes. Maar ook voor grotere autoschadeherstel kunt u bij ons terecht, zoals wielophanging of gescheurd plaatwerk. ASN Autoschade Vermaire Haarlem is ook gespecialiseerd in het repareren van Tesla’s. Hieronder vindt u een greep uit de reparaties die we voor u kunnen uitvoeren:

  • Spot repair: spot repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen, zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten.
  • Uitdeuken zonder spuiten: het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. 
  • Ruitreparatie: ongeacht of het een sterretje in de voorruit is, het eruit polijsten van een kras of vervangen van een raam: onze professionals helpen je verder bij autoschadeherstel. 
  • Auto polijsten: door middel van speciale polijsttechnieken kunnen wij krassen, die in de eerste laklaag zitten, verwijderen. Ook is polijsten enorm snel, waardoor u niet lang zonder uw geliefde vierwieler hoeft te zitten.
  • Tesla schade: ASN Vermaire heeft zich met de afdeling complexe schade volledig ingezet op het repareren van Tesla’s. 
  • Auto uitlijnen: onze monteurs beschikken over verschillende technieken om de stand van uw wielen te controleren. 
  • Plaatwerken: wij kunnen uw carrosserie professioneel herstellen of deels vervangen bij autoschadeherstel. 
  • Technische schade: wij kunnen verschillende elektronische delen van uw auto vervangen. Onze monteurs zijn allen getraind en kunnen uw rijhulpsystemen opnieuw te kalibreren.

Neem contact op bij autoschadeherstel

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wilt u schade melden? Vul dan ons schadeformulier in. Wij bij ASN Vermaire zijn vakkundig, flexibel én behulpzaam: zo kunt u zo snel mogelijk weer terug de weg op. 

ASN Vermaire Haarlem

ASN Autoschade Vermaire Haarlem is onderdeel van de ASN Groep, die de kracht van de lokale ondernemer en de synergie van een centrale organisatie efficiënt combineert om autorijders door middel van autoschadeherstel weer snel op de weg te helpen.