Veiligheid op de werkvloer

Meer veiligheid op de werkvloer

Jaarlijks overlijden 4.000 mensen doordat ze op het werk aan gevaarlijke stoffen werden blootgesteld. Vaak zijn dit stoffen die je niet opmerkt, zoals accuzuur, las- en dieselrook. Door het onveilig werken met deze stoffen kun je allergische reacties, infecties en zelfs ernstige ziektes als kanker oplopen. Daarom is bewustwording van de gevaren en de nodige maatregelen nemen belangrijk.

ASN Vermaire zet zich dagelijks in voor de veiligheid van haar werkkrachten. Onze werkkrachten mogen niet zonder de bijbehorende beschermende accessoires aan het werk. Bij het lassen wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van veiligheidsbrillen en bij het spuiten van lak een mondkap. Naast de beschermende werkkleding zoals handschoenen, mondkappen en stevige schoenen leiden wij onze werkkrachten ook op om te kunnen handelen in noodsituaties. Denk hierbij aan situaties als brand of het onwel worden van een werknemer. Onze BHV’ers worden elk jaar opnieuw getest voor het behouden van dit certificaat.

Door veilig te werken zeg je eigenlijk: ‘’Ik geef om mijn gezondheid.’’ Als een werknemer niet voldoet aan onze vereisten, attenderen we hem daar op. Op deze manier kunnen we verzekeren dat iedereen buiten de risicozone blijft.

Kunststof reparatie bij ASN Vermaire.

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.