Uitdeuken zonder spuiten

Home » Cosmetisch autoschadeherstel » Uitdeuken zonder spuiten

Flinke hagelschade?

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen met de techniek uitdeuken zonder spuiten. De lak mag echter niet beschadigd zijn. Met behulp van ons speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden behandeld. 

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

De techniek is vrij simpel: de deuk wordt met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit ‘weggemasseerd’. Op deze manier hoeft er niet te worden geplamuurd of gespoten. Uitdeuken zonder spuiten brengt veel voordelen met zich mee. Het is tot 85% goedkoper, de reparatie is zo gepiept en het is milieuvriendelijk.

Vrijwel elke kleine deuk komt in aanmerking voor deze techniek. Een voorwaarde is wel dat de lak niet beschadigd mag zijn, want dan dient de schade alsnog gespoten te worden. Het belangrijkste is dat de deuk niet groter mag zijn dan een twee euromunt. 

Waarom is het uitdeuken van uw auto belangrijk?

Een deuk in uw auto valt op. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest de auto steeds verder dan kan de auto onherstelbaar worden. Vergeet dus niet dat uw auto snel kan gaan roesten, waardoor de prestaties van de auto afnemen en u na verloop van tijd juist te maken krijgt met hoge kosten.

De voordelen 

  • Tot 85% goedkoper dan gewoon schadeherstel.
  • Milieuvriendelijk. 
  • Geen kleurverschil. 
  • Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden.
  • Perfect schadeherstel voor kleine deuken.
  • Uw auto is weer zo goed als nieuw.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn afhankelijk van de type deuk, de grootte en de plaats van de deuk. Heeft u te maken met een kleine deuk? Dan is de schade vrij gemakkelijk te herstellen en moet u denken aan een prijs vanaf €30 euro. Heeft u grotere schade? Dan zullen de kosten uiteraard wat hoger uitvallen. 

ASN Vermaire, expert in uitdeuken zonder spuiten 

Wij zijn dé expert in uitdeuken zonder spuiten in de regio Haarlem en omstreken. Uitdeuken zonder spuiten is een specialistische techniek, waar onze monteurs veel ervaring mee hebben. Wanneer u bij ons langskomt, zullen we als eerst de schade goed bekijken waarna we met een prijsopgave komen. Meld nu uw schade bij ons. 

Het beste resultaat door onze monteurs

Wij bij ASN Vermaire Autoschade Haarlem hebben enorm veel ervaring met het uitdeuken van uw auto zonder te spuiten. Door de jarenlange ervaring en het juiste gereedschap kunnen wij uw auto snel uitdeuken. Wilt u uw auto laten uitdeuken zonder spuiten? Meld dan nu uw schade! Onze bekwame monteurs bieden altijd een oplossing op maat.