Uitdeuken zonder spuiten

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is dé methode om kleine deuken te repareren wanneer er geen schade aan de autolak is. Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen met deze techniek. 

Dit gaat als volgt in zijn werk: het uitdeuken of restylen gebeurt van binnenuit. Eventuele deurpanelen of andere binnenbekleding wordt zorgvuldig verwijderd en de deuk wordt met speciaal strijklicht opgespoord. Daarna wordt de deuk met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit ‘weggemasseerd’. Op deze manier hoeft er niet te worden geplamuurd of gespoten. Zodra de deuk of pit weer glad aanvoelt en één geheel is met de rest van de carrosserie, is de schade hersteld. Het paneel wordt daarna weer keurig gemonteerd en de deuk is compleet verdwenen. 

Uitdeuken zonder spuiten brengt veel voordelen met zich mee. Het is tot 85% goedkoper, de reparatie is zo gepiept en het is milieuvriendelijk. 

Vrijwel elke kleine deuk komt in aanmerking voor deze techniek. Een voorwaarde is wel dat de lak niet beschadigd mag zijn, want dan dient de schade alsnog gespoten te worden. Het belangrijkste is dat de deuk niet groter mag zijn dan een twee euromunt. 

Uitdeuken zonder spuiten

Deuken of pitjes in de carrosserie kunnen een behoorlijke doorn in het oog zijn, hoe klein ze ook zijn. Een deuk of pit ontstaat al snel, bijvoorbeeld door een andere autodeur, en is vooral vervelend als de auto kostbaar is of nog maar net is aangekocht. Een nieuwe auto wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Als er dan ook schade bij parkeren of door hagel ontstaat is dat allesbehalve wenselijk. Gelukkig bestaan er mogelijkheden, namelijk uitdeuken zonder spuiten: een goedkope en duurzame oplossing om schades te herstellen. 

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

Uitdeuken zonder spuiten is milieuvriendelijk en betaalbaar

Bij uitdeuken zonder spuiten komt er geen likje verf aan te pas. Daarnaast hoeft er ook niet geplamuurd te worden en worden er geen onderdelen van de auto vervangen. Dit zorgt ervoor dat er met uitdeuken zonder spuiten veel reparatiekosten worden bespaard. Schades repareren hoeft dankzij deze techniek niet langer een kostenafweging te zijn. Bovendien is deze vorm van schadeherstel een stuk milieuvriendelijker omdat er geen lak wordt gebruikt. Dit maakt uitdeuken zonder spuiten een erg toegankelijke manier van repareren. 

Toch lakschade? Ga voor spot repair!

Is er bij de deuk of pit in de carrosserie ook lakschade ontstaan, maar is de deuk of buts klein genoeg om die van binnenuit te repareren? Dan kunt u ervoor kiezen om na het uitdeuken de schade aan de autolak plaatselijk via spot repair te herstellen. Bij spot repair wordt de lakschade plaatselijk gespoten. Van het volledig demonteren en spuiten van een auto-onderdeel is geen sprake. Hierdoor blijven de kosten beperkt. 

Lees meer over spot repair 

Waarom is het uitdeuken van uw auto belangrijk?

Een deuk in uw auto valt op. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest de auto steeds verder dan kan de auto onherstelbaar worden. Vergeet dus niet dat uw auto snel kan gaan roesten, waardoor de prestaties van de auto afnemen en u na verloop van tijd juist te maken krijgt met hoge kosten.

ASN Vermaire, expert in uitdeuken zonder spuiten

Hebben krappe parkeerplaatsen bij de supermarkt of in het centrum onlangs een lelijke deuk of buts in uw auto bezorgd? Laat uw auto dan uitdeuken zonder spuiten bij ASN Vermaire! Wij zijn dé expert in uitdeuken zonder spuiten in de regio Haarlem en omstreken. Uitdeuken zonder spuiten is een specialistische techniek, waar onze monteurs veel ervaring mee hebben. Wanneer u bij ons langskomt, zullen we als eerst de schade goed bekijken waarna we met een prijsopgave komen. Meld nu uw schade bij ons.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Het beste resultaat door onze monteurs

Bij ASN Vermaire Autoschade hebben enorm veel ervaring met het uitdeuken van uw auto zonder te spuiten. Door de jarenlange ervaring en het juiste gereedschap kunnen wij uw auto snel uitdeuken. Wilt u uw auto laten uitdeuken zonder spuiten? Meld dan nu uw schade! Onze bekwame monteurs bieden altijd een oplossing op maat.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn afhankelijk van het type deuk, de grootte en de plaats van de deuk. Heeft u te maken met een kleine deuk? Dan is de schade vrij gemakkelijk te herstellen en moet u denken aan een prijs vanaf €30 euro. Heeft u grotere schade? Dan zullen de kosten uiteraard wat hoger uitvallen.

Uitdeuken zonder spuiten bij ASN Vermaire

Uitdeuken zonder spuiten is een zeer specialistische techniek. Maar bij ASN Vermaire hebben wij verstand van zaken. Onze monteurs beschikken over de laatste kennis en technieken en kunnen uw auto vakkundig uitdeuken zonder spuiten. Als u uw schade bij ons meldt kunnen wij u een prijsindicatie geven. Daarna maken we een afspraak. In de meeste gevallen zal de reparatie niet veel langer duren dan een half uur. Uw schade melden doet u hier.

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.