Spot Repair

Wilt u krassen verwijderen op uw auto?

Spot repair is Quick Repair

Wilt u krassen verwijderen op uw auto? Een kras in de lak van uw auto kan op allerlei manieren veroorzaakt worden en soms zijn ongelukjes met hoge stoepen, onvoorzichtige kinderen of krassende sleutels onvermijdelijk. Gelukkig is een kleine kras in de lak gemakkelijk te repareren door middel van spot repair. 

Spot repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten.

Waar voorheen het complete deel gespoten moest worden, is dat nu niet meer zo. Het onderdeel hoeft niet meer verwijderd en helemaal overgespoten te worden en kan bij  kleine schade aan de eerste laklaag plaatselijk bijgewerkt worden. Deze methode werkt  dus kostenbesparend. Het resultaat van spot repair is bovendien verbluffend en maakt geen verschil in het uiterlijk van uw auto.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

Krassen verwijderen auto

Krassen zijn een bekend probleem voor elke autobezitter. Je kunt krassen vinden op het portier, de bumper of op de carrosserie. Men denkt vaak dat een groot deel van de auto volledig gespoten moet worden om een kleine kras te verwijderen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Krassen op een auto kunnen namelijk plaatselijk worden hersteld, zonder dat grote onbeschadigde delen opnieuw moeten worden gespoten.

Schadeherstel met spot repair

Diepe krassen verwijderen uit de auto gebeurt meestal door de schade te schuren, plamuren en te lakken. Bij spot repair mag het gebied met de schade het heel groot zijn. Onze monteurs focussen zich dan op een klein gebied, wat tijd en onnodige kosten scheelt.

Waarom krassen verwijderen?

Het is belangrijk om de krassen onder handen te nemen, zodat dit op langere termijn geen ernstige gevolgen heeft voor uw auto. Wanneer de laklaag ernstig is aangetast, kunnen  weersomstandigheden ervoor zorgen dat de auto begint te roesten. ASN Autoschade Vermaire beschikt over de juiste tools en technieken om kleine en grote krassen te verwijderen. Met spot repair kunnen we kleine schade gemakkelijk en plaatselijk repareren.

Kosten krassen verwijderen

De kosten voor het verwijderen van krassen op uw auto zijn geheel afhankelijk van de grootte en diepte van de kras. Wanneer u bij ons uw schade meldt, nemen wij contact met u op. Wij zullen dan kijken hoeveel het kost om de schade te repareren.

Autolak

De autolak bestaat uit meerdere lagen. Het is dus mogelijk dat een kras voorkomt in één of meerdere van deze lagen. Een kras zit dus niet direct op de ondergrond. Hoe dieper de kras is, hoe lastiger het is om de kras te herstellen met spot repair. Er zijn dus diverse manieren om een kras te herstellen, afhankelijk van hoe diep de kras is.

Spot repair door onze monteurs

Grote en diepe krassen vragen om een deskundige aanpak. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van krassen op verschillende auto’s. Voor iedere situatie bieden wij een oplossing op maat! U kunt hier online uw schade melden. Voor andere vragen kunt u een mail sturen naar vermairehaarlem@asnmail.nl of u kunt bellen naar +31 (0)23 53 275 91.

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.