Schade melden

Meld uw schade online aan bij Autoschade Service Vermaire Haarlem via het schadeformulier of bel 023 532 7591.
Home » Schade melden

Autoschade melden

Geen tijd om langs te rijden ? Laat uw naam , e-mail , telefoonnummer en kenteken achter op onze site en u ontvangt direct verdere instructies in uw mailbox. U kunt eventueel al een aantal foto’s meezenden . U ontvangt een mail waarin we uitleggen hoe verder te handelen , wanneer u alvast de intake maakt zoals aangegeven in de mail bespoedigd dit uw reparatie afspraak. Onze medewerker beoordeelt de autoschade aan de hand van uw foto’s en belt u daarna op om een afspraak te maken voor het herstellen van de autoschade. Als het nodig is, dan zorgt hij dat u meteen tussendoor geholpen wordt met een tijdelijke noodreparatie. Ook informeert onze medewerker u over wat u regelt met uw verzekeraar of leasemaatschappij, de te verwachten kosten en beantwoordt hij al uw overige vragen

Planning

Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft Autoschade Service Vermaire Haarlem de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen het in de kortst mogelijke tijd, zodat u er snel weer met plezier in kunt rijden.

Gratis vervangend vervoer

Als u uw schade bij ons laat repareren, dan hebt u in de meeste gevallen recht op (gratis) vervangend vervoer van uw verzekeraar. Ook krijgt u 100 vrije km’s per dag, alleen de brandstof dient te worden voldaan. Hebt u recht op vervangend vervoer, dan heeft Autoschade Service Vermaire een auto voor u klaarstaan.

Fabrieksgarantie

U heeft vier jaar totale garantie op het door ons verrichte plaat- en spuitwerk. Daarnaast stellen de ASN  Groep en BOVAG zich garant voor overname van de resterende termijn van de fabrieksgarantie voor de herstelde delen. 

Door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyregels van ASN Autoschade Vermaire

Afspraak maken zonder langs te komen

Wilt u een afspraak maken om uw autoschade te laten herstellen? Meld uw schade online aan en stuur ons digitaal foto’s van de autoschade. Dan kan onze medewerker op afstand de autoschade beoordelen en hoeft u alleen uw auto te brengen voor het schadeherstel.