Schade melden

Meld uw schade online aan bij Autoschade Service Vermaire Haarlem via het schadeformulier of bel 023 532 7591.
Home » Schade melden

Autoschade melden

Geen tijd om langs te rijden?

Laat dan uw naam, e-mail, telefoonnummer en kenteken achter op onze site en u ontvangt direct verdere instructies in uw mailbox. U kunt eventueel al een aantal foto’s naar ons meesturen. 

U ontvangt een mail waarin we uitleggen hoe we verder te werk gaan. Wanneer u alvast de intake invult zoals aangegeven in de mail, dan bespoedigd dit uw afspraak. Onze medewerker beoordeelt de autoschade aan de hand van uw foto’s en belt u daarna op om een afspraak te maken voor het herstellen van de autoschade. Als het nodig is, dan zorgt hij dat u meteen tussendoor geholpen wordt met een tijdelijke noodreparatie.

Ook informeert onze medewerker u over wat u moet regelen met de verzekering of leasemaatschappij. Daarnaast krijgt u de kosten te horen en beantwoordt hij al uw overige vragen. 

Planning

Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft ASN Autoschade Vermaire Haarlem de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen de schade binnen de kortste keren, zodat u weer met plezier de weg op kunt. 

Gratis vervangend vervoer

Als u uw schade bij ons laat repareren, dan heeft u in de meeste gevallen recht op (gratis) vervangend vervoer van uw verzekeraar. Ook krijgt u 100 vrije kilometers per dag. Alleen de brandstof dient u zelf te betalen. Heeft u recht op vervangend vervoer, dan heeft ASN Autoschade Vermaire Haarlem een auto voor u klaarstaan.

Fabrieksgarantie

U heeft vier jaar garantie op het door ons verrichte plaat- en spuitwerk. Daarnaast stellen de ASN Groep en BOVAG zich garant voor overname van het resterende termijn van de fabrieksgarantie voor de herstelde delen. 

Door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyregels van ASN Autoschade Vermaire

Afspraak maken zonder langs te komen

Wilt u een afspraak maken om uw autoschade te laten herstellen? Meld uw schade online en stuur ons digitaal foto’s van de autoschade. Dan kan onze medewerker op afstand de autoschade beoordelen en hoeft u alleen uw auto naar ons te brengen voor het schadeherstel.