Auto spuiten

Lak beschadigd? Laat uw auto spuiten

Is de lak van uw auto beschadigd? Dan kunt u uw auto bij ons laten spuiten! Onze professionele spuiters van ASN Vermaire zorgen ervoor dat uw auto er na het spuiten weer als nieuw uitziet. Onze spuiters hebben veel ervaring met auto’s spuiten en worden elk jaar getraind in het toepassen van de modernste technieken en het werken met nieuwe verfproducten.

Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker voor het spuiten van auto’s. Daarom vindt allereerst een degelijke voorbewerking plaats, waarbij een medewerker alle oneffenheden in de lak verwijderd. Deze voorbereiding wordt vervolgens dubbel gecontroleerd door de spuiter, voordat hij uw auto de spuitcabine inrijdt. Wilt u uw auto laten spuiten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Zo gaan we te werk

Een auto gedeeltelijk of volledig overspuiten, vraagt om de juiste expertise. Onze spuiters zijn gespecialiseerd in auto’s spuiten en zorgen altijd voor de beste kwaliteit. 

Maar hoe gaan we te werk? Als eerst wordt de lakleur van uw auto gemeten. Zo weten we precies in welke kleur we de auto moeten spuiten. Wanneer u een nieuwe kleur wilt, stellen we dit samen vast. We brengen eerst grondlak aan, gevolgd door watergedragen kleurlak. Deze lak wordt in lagen aangebracht en afgedekt met lagen blanke lak. Hierdoor wordt uw auto beter beschermd tegen weersinvloeden. Bij ons bent u altijd verzekerd van het mooiste resultaat.

Auto richten op de werkplaats van ASN Vermaire.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

Ga voor kwaliteit met ASN Vermaire

Uw auto laten spuiten doet u bij ASN Vermaire. Wij zorgen voor de beste kwaliteit en voor veiligheid. Uw wensen staan bij ons centraal. We gaan altijd efficiënt en vakkundig te werk. Wilt u meer informatie over auto spuiten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een afspraak maken.

Auto onderdelen spuiten

Wilt u uw auto onderdelen laten spuiten, zoals uw spoiler? Onze professionele spuiters kunnen dit voor u doen voor een strak resultaat. Onze lak is sterker dan de lak die u wellicht gebruikt wanneer u thuis uw auto gaat spuiten. Onze lak is bestand tegen het weer en wasbeurten. 

Waarom uw auto laten spuiten?

Met een nieuwe verflaag zorgt u ervoor dat uw auto er weer mooi en verzorgd uitziet. Redenen om uw auto te laten spuiten: 

Auto spuiten kosten

De kosten voor auto spuiten verschilt per auto en is afhankelijk van uw wensen. We hebben verschillende soorten lak en de prijzen van deze soorten lak verschillen. Ook is de vereiste voorbehandeling van invloed op de prijs. Het verschilt daarom per auto en per behandeling wat de kosten zijn. Is de ondergrond gedeeltelijk of volledig verroest? Dan is er wellicht een extra voorbehandeling nodig. 

Spuitcabine

Pas wanneer de lucht helemaal schoon is, begint het auto spuiten. Dit voorkomt dat er tijdens het spuiten iets in de lak terecht komt. Onze getrainde spuiters brengen via verschillende technieken een nieuwe egale verflaag aan op uw auto.

Hierbij letten ze erop dat er geen druppel verf meer wordt verbruikt dan dat absoluut nodig is, want bij ASN Vermaire hebben we oog voor uw auto, maar tevens hart voor het milieu.
Spuitcabine van ASN Vermaire.
Kleurenmatch, mogelijk bij ASN Vermaire.

100% kleurenmatch

Het mengen van kleuren gebeurt door de kleurenspecialist van ASN Vermaire door middel van een unieke verfmengmachine. De Daisy Wheel, waarvan er maar drie in heel Nederland zijn, wordt online doorlopend afgestemd op de kleuren database van lakfabrikanten, waardoor er vrijwel altijd een 100% kleurenmatch ontstaat.

Dit geldt voor zowel UNI-kleuren (kleuren zonder metallic deeltjes) als metallic kleuren en parelmoer kleuren. Laatstgenoemde zorgt voor speciale effecten bij veranderende lichtinval. Door het uitgebreide palet van kleuren kan ASN Vermaire bij complexe autoschade uw auto eerst goed in de beschermende basiskleur spuiten, waarna altijd een afwerking in de juiste lak volgt.

Het zorgvuldig mengen en nauwkeurig bepalen van de kleur heeft tevens als bijkomend voordeel dat uitspuiten – het deels spuiten van aangrenzende delen om kleurverschil te voorkomen – niet langer meer nodig is. Dat betekent: kleinere hoeveelheden verf, minder kosten, efficiënter en milieuvriendelijker werken en een hogere kwaliteit van het spuitwerk.

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.