Velgen herstellen

Velgen herstellen na stoeprandschade?

Velgen herstellen is een van de meest voorkomende schadeherstelwerkzaamheden binnen de autobranche. Wanneer u velgschade heeft door bijvoorbeeld stoeprandschade, dan kunnen wij deze schade herstellen. Als u krasjes heeft aan uw velg, dan wilt u hier uiteraard vanaf. Begrijpelijk, want velgenschade kan erg lelijk zijn en afbreuk doen aan het uiterlijk van uw auto. Zonde! Wij herstellen de velg door effectief en vakkundig te werk te gaan. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van velg schade herstel. Zo zijn wij in het bezit van diverse apparatuur en technieken om uw velgen te herstellen en weer in de juiste conditie te brengen, zodat u niets meer van de velgenschade terugziet. U rijdt dan binnen de kortste keren rond in uw geliefde vierwieler.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

Verhoog de waarde van uw auto!

Mooie en nieuwe glimmende velgen zijn niet alleen prachtig om te zien. Wanneer velgen hersteld zijn, vermeerdert ook de waarde van uw auto. Of het nu om de velgen van een benzine- of om velgen herstellen van een elektrische auto gaat! Wilt u uw auto verkopen? Dan is het laten herstellen van uw velgen zeker de moeite waard. Uw auto ziet er stukken beter uit wanneer de velgen weer als nieuw zijn. Daarom is het zonde om met beschadigde velgen rond te blijven rijden. Maak dus daarom tijdig een afspraak om uw velgen te herstellen.

ASN Vermaire is in Nederland de enige autoschadehersteller die deze velgen machine in huis heeft. Daarmee kunnen we u een totaalpakket aanbieden en weet u dat het velgen herstellen op de best mogelijke manier gebeurt. Het herstellen van uw autoschade verandert in een one-stop-shop met hoge kwaliteit en meer gemak. Meld hier uw autoschade.

Velgen herstellen doen we zó

Bij stoeprandschade zijn krassen aan de velg ontstaan, doordat u de stoeprand heeft geraakt. Dit kan al snel gebeuren bij het inparkeren. Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan de velgen en wij begrijpen als geen ander dat u graag uw velgen wilt herstellen.

Lichtmetalen velgen bepalen vaak de look van een auto, alleen ze zijn wel erg kwetsbaar. Een stoeprand is zo geraakt en daardoor worden ze er niet mooier op. Gelukkig kan Autoschadeherstelbedrijf ASN Vermaire vakkundig lichtmetalen velgen herstellen en beschadigingen, zoals krassen in uw velgen, verwijderen. Welke schade u aan uw velgen heeft maakt voor ons niets uit. Wij kunnen alle velgen schade vakkundig fiksen. 

Onze gloednieuwe velgen machine slijpt oneffenheden uit de velg. Daardoor krijgt uw velg weer het glimmende effect terug. We kunnen alle soorten velgen herstellen met onze velgen machine. Na slechts twintig minuten draaien, ziet uw velg er weer spic en span uit. 

Velgen herstellen: kosten en tijd

Bij velgen herstellen bekijken we eerst de schade en maken we een prijsopgave. Heeft u krassen? Velgen herstellen kan dan door middel van schuren en polijsten. Zo verzekeren wij u ervan dat uw velg(en) er weer zo goed als nieuw eruit komt te zien. Wanneer een nieuwe velg plaatsen voordeliger is dan het herstellen van de velg, dan laten we dit uiteraard aan u weten. U bent dus van tevoren op de hoogte van wat wij tijdens het velgen schade herstellen zullen doen en wat het u zal gaan kosten. Daarnaast zullen we u laten weten hoelang het velgen herstellen zal duren, zodat u weet wanneer u uw auto weer op kunt halen.

B2B velgherstel

Velgen herstellen kan natuurlijk ook wanneer het over uw bedrijfsauto gaat. Wij zijn ook in te zetten voor B2B velgherstel door heel Nederland. Wij halen dan uw velgen op en brengen deze binnen 5 dagen weer terug. Velgen herstellen ging nog nooit zo gemakkelijk! U kunt op deze pagina eenvoudig uw reparatie indienen via de blauwe knop ‘schade melden voor bedrijven’. Wij ontvangen dan een melding en u krijgt een kopie melding in uw mailbox. Snel, simpel en zonder zorgen uw velg reparatie gemeld. 

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.