Uitdeuken zonder lakschade

Op welke manier ze ook zijn ontstaan, deuken in uw auto kunnen een ontzettende doorn in het oog zijn. Groot of klein, het liefste worden deze deuken direct herstelt zodat uw auto er weer mooi uitziet. Bij parkeerschade of schade door bijvoorbeeld hagel komt het vaak voor dat er een deuk in de auto zit, zonder dat er lakschade is. Het uitdeuken zonder lakschade is hiervoor een zowel goedkope als duurzame oplossing.

Wat is uitdeuken zonder lakschade?

Op het moment dat er geen schade aan de autolak is, kunnen deuken worden gerepareerd op een speciale manier. Door deze techniek is het mogelijk om kleine deukjes, bijvoorbeeld als gevolg van hagel-, transport- of parkeerschade, goed te verwijderen.

Bij deze methode zullen deukjes vanuit de binnenkant van de auto worden hersteld. De deuk zal zorgvuldig worden opgespoord met behulp van een speciaal strijklicht. Eventuele in de weg zittende binnenbekleding en andere deurpanelen zullen zorgvuldig worden verwijderd. Met behulp van een professioneel hefboomsysteem wordt de deuk van binnenuit op een bepaalde wijze ‘weggemasseerd’. Door het toepassen van deze methode hoeft de plaat van de deuk niet opnieuw gespoten te worden. De schade is al hersteld op het moment dat de deuk weer glad aanvoelt. De in de weg zittende binnenbekleding en deurpanelen kunnen weer gemonteerd worden en dan is alles weer zoals vanouds.

Bijna elke kleine deuk komt in aanmerking voor deze methode van uitdeuken zonder lakschade. Een van de voorwaarden is dus wel dat er echt geen lakschade mag zijn, ook niet een mini krasje. Dan dient de schade namelijk alsnog gespoten te worden. Daarnaast is het erg belangrijk is dat het om een kleine deuk gaat, die niet groter is dan een 2 euromunt.

De voordelen

Uitdeuken zonder lakschade brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder worden de voordelen voor u opgesomd:

  • Uw auto is weer zo goed als nieuw
  • Er hoeft niets opnieuw worden gespoten of geplamuurd
  • Geen kleurverschil te zien
  • Veel beter voor het milieu
  • Tot 85% goedkoper dan gewoon schadeherstel

Wat kost uitdeuken zonder lakschade?

Een van de voordelen van het uitdeuken zonder dat de auto lakschade heeft is dat u tot 85% kosten bespaard in tegenstelling tot gewoon schadeherstel. De kosten liggen dus een stuk lager dan bij lakschade. Natuurlijk zijn de kosten voor het uitdeuken zonder lakschade afhankelijk van het type deuk dat in de auto zit. Bij een kleine deuk is de schade vrij gemakkelijk te herstellen. Hierbij zou u moeten denken aan een prijs vanaf €30 euro. Bij een grotere schade zullen de kosten uiteraard hoger uitvallen.

Uitdeuken zonder lakschade Haarlem

Bent u op zoek naar iemand die uw auto kan uitdeuken zonder lakschade in Haarlem? Dan bent u bij ASN Vermaire Autoschade Haarlem op het goede adres. Onze monteurs hebben enorm veel ervaring met het uitdeuken zonder lakschade. Hierdoor wordt er altijd gezorgd voor het beste resultaat. Door een combinatie van de jarenlange ervaring en het gebruik van goed gereedschap kunnen wij uw auto snel en gemakkelijk uitdeuken.

Dus hebben krappe parkeerplaatsen bij uw lokale supermarkt of in de stad een lelijke deuk in uw auto bezorgd? Laat uw auto dan snel en gemakkelijk uitdeuken zonder lakschade bij ASN Vermaire in Haarlem! Wij zijn dé expert in uitdeuken zonder spuiten in de regio Haarlem en omstreken. Voordat wij uw auto herstellen bekijken we de schade goed en zullen we met een prijsopgave komen. U kunt uw schade gemakkelijk online melden via de website!

Wilt u uw auto laten uitdeuken zonder lakschade? Neem hier contact met ons op.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.