Tekort personeel autobranche

Home » Tekort personeel autobranche
Delen
Delen
Delen
Delen
Email

Doordat steeds meer nieuwe auto’s zijn voorzien van geavanceerde software, zoals rijhulpsystemen, is er behoefte aan goed technisch personeel. Echter is er een tekort aan goed technisch personeel voor autoschade, meld Autotech Alliantie, een verbond van autoschadebedrijven.

Tekort aan goed geschoold technisch personeel door complexere systemen

Auto’s worden de laatste jaren steeds complexer. Onder andere door achteruitrijcamera’s, parkeersensoren en vermoeidheidsherkenning. Om nog maar te zwijgen over automatisch inparkeren en zelfrijdende auto’s. Naar verwachting zullen er in 2025 zo’n 2,5 miljoen auto’s rondrijden met dit soort ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance System). Om dit soort complexe voertuigen te kunnen repareren en onderhouden is er goed opgeleid technisch personeel nodig. Echter is er een tekort aan goed geschoold personeel. Met name neemt de vraag toe naar technische specialisten met een mbo-4 of hbo-niveau die deze complexe problemen kunnen oplossen en specifieke kennis hebben van diverse systemen.

Technisch opgeleid personeel ASN Vermaire Haarlem

Bij ASN Vermaire Haarlem beschikken we gelukkig wel over goed opgeleid technisch personeel. Ook met de nieuwste geavanceerde technieken weten onze ervaren en professionele werknemers wel raad. Onze ervaren monteurs garanderen dan ook kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Binnen de kortste keren rijdt u weer veilig met uw auto over de weg.

Benieuwd voor welke diensten u allemaal bij ons terecht kunt? Lees dan snel verder.

Diensten ASN Vermaire Haarlem

Bij ASN Vermaire Haarlem kunt u voor allerlei autoschade terecht. Onze dienstverlening is onderverdeeld in cosmetisch autoschadeherstel en complexe autoschadeherstel.

Onder cosmetisch autoschadeherstel vallen diensten die te maken hebben met schade aan het uiterlijk van de auto. Denk aan hagelschade, krasjes, een sterretje in de ruit, bekleding reparatie en meer. Een greep uit onze cosmetische autoschadeherstel:

• Spot repair
• Uitdeuken zonder spuiten
• Ruitreparatie
• Polijsten
• Velgen herstellen
• Hagelschade
• Kunststofreparatie
• Bekleding reparatie

Onder complexe autoschadeherstel vallen beschadigingen die dieper dan de oppervlakte gaan. Hierbij gaat het om kapotte onderdelen, die de basis van een auto raken, zoals het chassis, wielophanging of gescheurd plaatwerk dat gerepareerd moet worden. Een greep uit onze complexe autoschadeherstel:

• Uitlijnen
• Auto richten
• De- en montage
• Plaatwerken
• Voorbewerken
• Spuiten
• Technische schade

Heeft u schade aan uw voertuig? Meld dan hier uw schade.

Verder zijn we bij ASN Vermaire Erkend Schadeherstel door Tesla en Nissan. Laat u uw Tesla of Nissan door ons herstellen of onderhouden dan bent u er zeker van dat het schadeherstel volgens de regels en normen van de betreffende autofabrikant wordt gedaan. Ons technisch personeel is door de betreffende fabrikant opgeleid en volgen regelmatig trainingen in binnen- en buitenland.

Autoschadeherstel door onze technische monteurs

Bij ASN Vermaire beschikken we over goed opgeleid technisch personeel. Zij beschikken over jarenlange ervaring om uw voertuig te onderhouden en schade te herstellen. Zelfs complexe schade en geavanceerde software systemen zijn voor onze monteurs geen probleem. Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

Kunt u wel wat hulp gebruiken van onze ervaren monteurs voor autoschadeherstel? Neem dan contact met ons op!

Laat u adviseren

Andere artikelen

De evolutie van autotechnologie auto bos
De evolutie van autotechnologie

De evolutie van autotechnologie ‘De fascinerende reis en de evolutie van autotechnologie: van de oorsprong tot

hagelschade
Stormschade auto

Stormschade auto Bent u getroffen door stormschade aan uw auto? Dit kan een vervelende en bovenal

uitdeuken zonder spuiten
Autodeur uitdeuken kosten

Autodeur uitdeuken kosten Bent u onlangs betrokken geweest bij een ongelukje waarbij uw autodeur beschadigd is