Stormschade auto

Stormschade auto

Bent u getroffen door stormschade aan uw auto? Dit kan een vervelende en bovenal frustrerende situatie zijn. Hieronder leest u meer over welke rol verzekeringen hierin spelen en welke voorzorgsmaatregelen u eventueel de volgende keer het beste kunt nemen.

 

Stormschade autoverzekering

 

Het hebben van de juiste verzekering is essentieel om de financiële gevolgen van stormschade aan uw auto te minimaliseren. Een allriskverzekering biedt diverse voordelen in geval van onvoorziene gebeurtenissen. Het biedt een uitgebreide dekking, inclusief schade door extreme weersomstandigheden zoals storm. Met deze verzekering bent u niet alleen gedekt tegen schade aan derden, maar ook tegen schade aan uw eigen voertuig, zelfs als u zelf niet aansprakelijk bent.

Let op, bij een allriskverzekering kan er sprake zijn van een eigen risico. Dit is het bedrag dat u zelf moet betalen bij schade. Het is belangrijk om altijd de voorwaarden van uw verzekering te controleren om te weten welk eigen risico van toepassing is.

Mocht uw auto tijdens een storm schade oplopen door een andere partij, dan kunt u een beroep doen op de WA-verzekering van de tegenpartij. Verzamel de benodigde informatie, zoals het kenteken en de contactgegevens, voor een probleemloze afhandeling.

CTA: Meld direct uw schade                  Link CTA: https://vermairehaarlem.nl/schade-melden/

 

No claim en schadevrije jaren

 

Met schadevrije jaren bouwt u een no-claim korting op, waarmee u kunt profiteren van een lage premie voor uw autoverzekering. Het claimen van stormschade aan uw auto, of andere schade, kan invloed hebben op uw no-claim korting. Controleer de voorwaarden van uw verzekering om te begrijpen welke gevolgen een claim kan hebben.

 

Voorzorgsmaatregelen

 

Een storm kan verwoestende gevolgen hebben voor uw auto. Gelukkig zijn er een aantal manieren om dergelijke situaties (hopelijk) te voorkomen en uw voertuig te beschermen. Als u ervan bewust bent dat er een storm op komst is, kunt u enkele voorzorgsmaatregelen nemen om de kans op stormschade aan uw auto te verminderen:

  • Parkeer op een veilige plek: Bijvoorbeeld een garage of een beschutte locatie. Door uw auto daar te parkeren beschermt u uw auto tegen vallende takken of rondvliegende voorwerpen.
  • Vermijd risicovolle gebieden: Bent u ervan op de hoogte dat er een storm nadert? Vermijd dan gebieden waar uw auto meer risico loopt op stormschade, zoals in de buurt van bomen, hoge gebouwen of bouwplaatsen.
  • Sluit ramen en zonnedaken: Zorg ervoor dat alle ramen van uw auto goed gesloten zijn om schade door regen of wind te voorkomen.

Het is de moeite waard om voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan uw auto te voorkomen en uw schadevrije jaren op te bouwen, omdat dit op lange termijn financieel gunstig kan zijn.

 

CTA: Toch stormschade? Meld het direct hier                 Link CTA: https://vermairehaarlem.nl/schade-melden/\

 

Autoschade melden

Wij begrijpen dat stormschade aan uw auto altijd op een ongelegen moment komt. Daarom nemen wij graag werk uit handen. Via onze website kunt u eenvoudig uw autoschade melden. Laat uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en kenteken achter en ontvang direct verdere instructies in uw mailbox. Het melden van schade aan uw auto gaat nog sneller als u meteen een aantal foto’s meestuurt. Onze medewerker zal u ook informeren over de stappen die u moet nemen met betrekking tot uw verzekering of leasemaatschappij. Daarnaast ontvangt u informatie over de kosten en worden al uw overige vragen beantwoord. Zo maken wij het proces zo soepel mogelijk.

 

CTA: Meld hier direct uw stormschade               Link CTA: https://vermairehaarlem.nl/schade-melden/

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.