Stoeprandschade

Home » Stoeprandschade
Delen
Delen
Delen
Delen
Email

Iedere automobilist krijgt er wel eens mee te maken: stoeprandschade. Stoeprandschade is een veelvoorkomend probleem en een doorn in het oog voor menig autoliefhebber. Gelukkig kunnen wij bij ASN Autoschade Vermaire uw velgen met stoeprandschade herstellen. U leest hieronder hoe wij te werk gaan.

Hoe ontstaat stoeprandschade?

Stoeprandschade ontstaat bijvoorbeeld tijdens het inparkeren: u stuurt te scherp richting de stoeprand en uw velg schuurt tegen de stoeprand. Het gevolg zijn lelijk krassen op uw velgen, blussen in de coating en na verloop van tijd zelfs roestplekken als u de schade niet laat verhelpen. Voor menig autoliefhebber zijn krassen op de velgen een ergernis. Vooral omdat de krassen snel kunnen ontstaan en velgen erg prijzig zijn.

Hoe gaat stoeprandschade herstellen in zijn werk?

Als u stoeprandschade aan uw velg heeft is het van belang deze schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Bij Vermaire Haarlem doen wij dit graag voor u. Afhankelijk van de schade kunnen we de velg plaatselijk of in zijn geheel herstellen. Bij kleine schades is spot repair mogelijk. Dit is vaak een goedkopere en bovendien duurzamere oplossing dan het volledig herstellen van de velg. Is de schade erger, dan moeten wij de volledige velg demonteren en herstellen.

Bij het velg herstellen gaan wij zeer consequent te werk en verwijderen indien nodig ook de band. Als eerst reinigen we de velg, zodat deze schoon en vetvrij is. Daarna slijpen en schuren we de velg tot de stoeprandschade geëgaliseerd is.

Onze gloednieuwe velgenmachine zorgt ervoor dat alle oneffenheden uit de velg worden geslepen. Dit zorgt ervoor dat de velg het glimmende effect terugkrijgt. Met deze velgenmachine kunnen we alle soorten velgen herstellen. Na veelvuldig schuren is de velg klaar voor de afwerking.

Velgen poedercoaten of spuiten

Na het schuren met onze velgenmachine is de velg vrij van lak. Dan kunnen we de velgen spuiten. Bij ASN Vermaire Haarlem doen we niet aan poedercoaten. Het spuiten van de velgen zorgt namelijk voor een mooiere afwerking. Poedercoaten veroorzaakt daarentegen vaak een dikke structuur laag waardoor de glans niet optimaal is.

Na slechts twintig minuten is de stoeprandschade aan uw velg volledig hersteld.

De kosten van stoeprandschade herstellen

Bij ASN Vermaire Haarlem beschikken wij over een gloednieuwe velgenmachine die de stoeprandschade van uw velg volledig kan herstellen. De kosten van stoeprandschade herstellen bij Vermaire Haarlem verschilt per type velg en de ernst van de schade. Voor een correcte inschatting voor het herstellen van uw stoeprandschade kunt u het best contact met ons opnemen. Dan kijken we voor u persoonlijk hoeveel het herstellen van de schade aan uw velg gaat kosten.

Velgherstel voor bedrijven door heel Nederland

Vermaire Haarlem is dé velg hersteller voor bedrijven in heel Nederland. Met ons speciale B2B velgherstel voor bedrijven rijden wij door heel Nederland om velgen met stoeprandschade bij bedrijven op te halen. Wij repareren deze schade en brengen de velgen binnen vijf dagen spic en span terug. Heeft u een bedrijf en wilt u velgen met stoeprandschade laten herstellen? Dan kunt u uw schade hier gemakkelijk melden. Wij ontvangen dan een melding en u krijgt een kopie in uw mailbox. Snel, simpel en zonder zorgen uw velg reparatie gemeld.

Stoeprandschade herstellen bij ASN Vermaire Haarlem

Bent u langs een stoeprand gereden en is er daardoor schade aan uw velg ontstaan? Laat deze schade dan zo snel mogelijk herstellen door de specialisten van ASN Vermaire Haarlem. Onze monteurs beschikken niet alleen over de laatste kennis en inzichten, maar werken ook als enigste garage in heel Nederland met een speciale velgenmachine. Zo bent u gegarandeerd van een uitstekend resultaat. Gelijk een afspraak maken? Meld hier uw stoeprandschade.

Laat u adviseren

Andere artikelen

De evolutie van autotechnologie auto bos
De evolutie van autotechnologie

De evolutie van autotechnologie ‘De fascinerende reis en de evolutie van autotechnologie: van de oorsprong tot

hagelschade
Stormschade auto

Stormschade auto Bent u getroffen door stormschade aan uw auto? Dit kan een vervelende en bovenal

uitdeuken zonder spuiten
Autodeur uitdeuken kosten

Autodeur uitdeuken kosten Bent u onlangs betrokken geweest bij een ongelukje waarbij uw autodeur beschadigd is