Schadeherstel

Home » Schadeherstel
Delen
Delen
Delen
Delen
Email

Schadeherstel

Op het moment dat u schade heeft aan uw voertuig, moet dit professioneel en veilig worden hersteld. Bij ASN Vermaire hebben wij vakkundige monteurs aan het werk die dit voor u kunnen doen. Zo wordt ervoor gezorgd dat de waarde van uw auto behouden wordt en dat de schade zo kundig mogelijk wordt gerepareerd. Zelfs voor de allerkleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren in een garage. Belangrijk is om vooraf de schade inzichtelijk te hebben zodat het schadeherstel zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.

Wat is schadeherstel?

Schadeherstel is het herstellen van schade aan uw voertuig. Deze schade kan op verschillende manieren zijn ontstaan, zoals door een aanrijding of een botsing tegen een object. Afhankelijk van de ernst van de schade kan een auto licht tot zwaar beschadigd zijn. Om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt, zal de schade hersteld moeten worden door een vakkundig persoon.

De werkzaamheden voor het schadeherstel lopen uiteen en worden bepaald door de grote van de schade. Zo kan de schade worden hersteld door het uitdeuken zonder spuiten, het herstellen van de velgen, ruitreparatie en het uitdeuken van de auto inclusief spuiten. Na het herstellen van het voertuig, zal deze er weer als nieuw uitzien en kunt u weer veilig de weg op.

Quick repair

Quick repair, of wel cosmetisch schadeherstel, is het herstellen van kleine deukjes waarbij de lak niet is beschadigd. Het gaat hier dan om parkeerdeukjes, putjes en gaatjes in de bekleding of kleine krassen. Dit kan gemakkelijk en snel worden hersteld waardoor uw voertuig er al snel weer als nieuw uitziet.

Complex schadeherstel

Helaas is een voertuig vaak ook meer beschadigd dan enkel een kleine deuk of kras. Ook dan bent u bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem aan het goede adres. Wanneer de autoschade dieper gaat dan de oppervlakte van het voertuig spreken we over complex schadeherstel. Het gaat hier dan echt over kapotte onderdelen, waardoor de basis van uw voertuig geraakt wordt, zoals gescheurd plaatwerk, het chassis of wielophanging.

Schadeherstel aan uw voertuig wordt steeds complexer door de geavanceerde technologie in de voertuigen en de materialen die hierbij worden gebruikt. Met onze monteurs bent u ervan verzekerd dat de beste oplossingen voor uw voertuig worden bedacht.

Online schade melden

Het is natuurlijk heel vervelend als u uw voertuig kwijt bent tijdens het schadeherstel. Om ervoor te zorgen dat u uw voertuig niet lang kwijt bent (uiteraard afhankelijk van de schade), kunt u bij ASN Vermaire online uw schade melden. Wanneer u via de website al kan doorgeven wat de schade betreft, en afbeeldingen upload, kunnen wij alvast bekijken om wat voor schade het gaat en bedenken hoeveel tijd we nodig hebben voor het schadeherstel.

Na het invullen van dit formulier nemen wij contact met u op via de mail en zullen wij u verdere instructies doorgeven. Eén van onze medewerkers zal u ook direct op de hoogte brengen van de informatie die u nodig heeft om uw verzekering of leasemaatschappij te informeren over de schade aan uw voertuig en het benodigde schadeherstel.

 

Voor vragen over het schadeherstel van uw voertuig of andere vragen kunt u hier contact opnemen met ons via de website. U kunt ons ook bereiken via de mail, vermairehaarlem@asnmail.nl of bellen via 023 53 27 591.

Laat u adviseren

Andere artikelen

De evolutie van autotechnologie auto bos
De evolutie van autotechnologie

De evolutie van autotechnologie ‘De fascinerende reis en de evolutie van autotechnologie: van de oorsprong tot

hagelschade
Stormschade auto

Stormschade auto Bent u getroffen door stormschade aan uw auto? Dit kan een vervelende en bovenal

uitdeuken zonder spuiten
Autodeur uitdeuken kosten

Autodeur uitdeuken kosten Bent u onlangs betrokken geweest bij een ongelukje waarbij uw autodeur beschadigd is