Wat houdt schadeherstel in bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem?

Heeft u schade aan uw auto? Laat uw schade dan vakkundig en snel herstellen bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem. Wij leveren als erkend autoschadeherstelbedrijf uitstekend schadeherstel voor uw voertuig. Behoud de waarde van uw auto en laat uw schade zo kundig mogelijk repareren. Ook kleine schades dienen snel te worden hersteld om erger te voorkomen. U leest hieronder in welk schadeherstel wij bij ASN AutoschadeVermaire Haarlem allemaal gespecialiseerd zijn.

Cosmetisch autoschadeherstel

Bij ASN Vermaire Haarlem maken wij onderscheid tussen cosmetisch autoschadeherstel en complex autoschadeherstel. Onder cosmetisch autoschadeherstel vallen diensten die te maken hebben met schade aan het uiterlijk van de auto. Denk aan hagelschade, krasjes, een sterretje in de ruit, herstel van lederen autobekleding en meer.

Ons cosmetisch schadeherstel bestaat uit de volgende diensten:

 • Spot repair
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Ruitreparatie
 • Polijsten
 • Velgen herstellen
 • Hagelschade
 • Bekleding reparatie
 • Bumperschade reparatie

Hieronder leest u meer over de verschillende diensten die vallen onder cosmetisch schadeherstel.

schadeherstel

Spot Repair

Heeft u krassen op uw auto die zijn ontstaan door ongelukjes met hoge stoepen, deuren van andere auto’s of krassende sleutels? Dan biedt ons schadeherstel spot repair uitkomst. Spot repair is het bijspuiten van kleine beschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten.

Het is belangrijk om de krassen op uw auto snel te laten herstellen, zodat u op langere termijn geen ernstige gevolgen heeft aan uw auto. Als de laklaag namelijk ernstig is aangetast kunnen weersomstandigheden ervoor zorgen dat de auto begint te roesten.

Direct uw schade melden? Dat doet u hier.

schadeherstel

Uitdeuken zonder spuiten

Deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade kunnen snel en doeltreffend worden verwijderd met onze schadeherstel techniek uitdeuken zonder spuiten. Bij deze vorm van schadeherstel mag de deuk niet groter zijn dan een twee euro munt.

De techniek uitdeuken zonder spuiten is vrij simpel: de deuk wordt met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit ‘weggemasseerd’. Op deze manier hoeft er niet te worden geplamuurd of gespoten. Deze manier van autoschadeherstel is tot 85% goedkoper, milieuvriendelijk en uw auto is binnen mum van tijd weer als nieuw.

Parkeer-, transport- of hagelschade aan uw auto? Maak een afspraak zonder eerst langs te komen.

schadeherstel

Ruitreparatie

Iedere automobilist krijgt wel eens te maken met autoruitschade. De meest voorkomende oorzaken zijn opspattende steentjes, vallende takken, inbraak of opspattend puin op het wegdek. Autoruitschade is erg vervelend en dient snel te worden hersteld.

Bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel voor zowel autoruiten zonder rijhulpsystemen als autoruiten met rijhulpsystemen. Kies dus ook voor erkend schadehersteller ASN Vermaire Haarlem als uw autoruiten zijn voorzien van ADAS-systemen.

schadeherstel

Polijsten

Voor krassen die in de eerste laklaag van uw auto zitten, gebruiken wij voor schadeherstel speciale polijsttechnieken. Door de bovenste laag van uw auto te polijsten ziet uw auto er weer als nieuw uit. We gebruiken hiervoor een polijstmachine en polijstpasta. De machine en de pasta wrijven het vuil los en egaliseren het oppervlak zonder de bovenste laklaag te beschadigen. Met deze manier van schadeherstel krijgt de autolak het spiegelende effect terug en ziet uw auto er als nieuw uit.

Uw auto laten polijsten? Maak een afspraak!

Velgen herstellen

Langs een stoeprand gereden? Dan kunt u uw velgen laten herstellen bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem. Wij bieden effectief en vakkundig schadeherstel voor uw velgen. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van velgschade. Wij zijn dan ook in het bezit van diverse apparatuur en technieken om uw velgen weer in de juiste conditie te brengen. Na ons schadeherstel ziet u niets meer terug van de velgschade!

schadeherstel

Hagelschade

Hagelschade komt in ons land af en toe voor. Hagelschade is een erg vervelende vorm van schade en dient snel behandeld te worden. Door ons vakkundige schadeherstel, zorgen wij ervoor dat de waarde van uw auto behouden blijft.

U kunt hier meer lezen over hoe het zit met uw verzekering bij hagelschade.

Lederen autobekleding herstel

Zijn de stoelen in uw auto bekleed met leren autobekleding? Dan kan u te maken krijgen met slijtage, gaatjes of scheuren in het leer. Als deze schade niet snel wordt hersteld, zal de schade groter worden en het zitcomfort afnemen.

Deze vorm van schade is een van de lastigste schades om te herstellen. Het vereist veel ingrepen. Daarom werken we bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem alleen met de beste materialen zodat we het beste schadeherstel aan uw lederen autobekleding kunnen bieden. Onze monteurs zorgen ervoor dat de reparatie aan uw lederen bekleding zo gebeurt dat uw stoel er weer als nieuw uit ziet.

Heeft u geen schade aan uw lederen bekleding maar wilt u graag het hele interieur opnieuw laten bekleden? Dat kan ook! Maak een afspraak, dan kijken we samen naar uw wensen.

schadeherstel

Bumperschade reparatie

Bumperschade is een van de meest voorkomende autoschades. Deze vorm van schade is niet alleen nadelig voor het uiterlijk van uw auto, ook voor uw veiligheid en die van een ander is bumperschade nadelig. Daarom is het verstandig om schade aan uw bumper tijdig te laten herstellen om uw veiligheid te waarborgen. Kies daarom ook voor schadeherstel aan uw bumper voor de expertise van ASN Vermaire Haarlem.

Schade aan uw bumper? Meld het direct!

Complexe autoschadeherstel

Bij complexe autoschade gaan de beschadigingen dieper dan de oppervlakte. Het gaat hierbij om kapotte onderdelen, die de basis van een auto raken, zoals het chassis, de wielophanging of gescheurd plaatwerk dat gerepareerd moet worden.

Complexe schadeherstel bestaat bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem uit de volgende diensten:

 • Uitlijnen
 • Auto richten
 • Auto spuiten
 • De- en montage
 • Plaatwerken
 • Voorbewerken
 • Technische schade

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over deze vormen van complexe schadeherstel.

Uitlijnen

Trekt uw auto tijdens het rijden steeds naar één kant en slijten uw banden sneller of alleen op bepaalde plekken? Dan kan het zijn dat uw wielen niet in de juiste positie staan ten opzichte van uw auto. Laat in dat geval schadeherstel uitlijnen door ASN Vermaire Haarlem uitvoeren. Onze monteur controleert dan de stand van uw wielen met moderne 3D-uitlijnapparatuur. Is er iets mis? Dan stelt onze monteur de ophanging van uw auto af volgens de fabrieksspecificaties.

De uitlijning van uw auto laten controleren? Maak dan een afspraak!

Auto richten

Is het chassis van uw auto verbogen of vervormd, bijvoorbeeld door een ongeluk? Dan is het noodzakelijk om dit weer recht te trekken. Deze methode van schadeherstel heet auto richten. Hiervoor gebruiken wij bij ASN Vermaire Haarlem de state-of-the-art Celette richtbank waarmee onze monteurs elke auto tot in de kleinste details naar de juiste fabriekswaarden kunnen richten.

Heeft u schade aan uw chassis en wilt u uw auto laten richten? Meld dan hier uw schade.

schadeherstel

Auto spuiten

Is de lak van uw auto beschadigd? Dan kunt u bij ons terecht om uw auto te laten spuiten. Onze professionele spuiters zorgen ervoor dat uw auto er na het spuiten weer als nieuw uitziet. Maak direct een afspraak.

De- en montage

Schadeherstel begint met demontage van auto’s en auto montage van de beschadigde auto onderdelen. Deze worden eventueel vervangen door uitsluitend originele auto onderdelen.

Voor auto onderdelen van demontage auto’s bent u bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem aan het juiste adres. Wij hebben veel gebruikte onderdelen in voorraad van diverse demontage auto’s. Bent u daarin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of kom langs.

Plaatwerken

Het plaatwerk van uw auto, ook wel de carrosserie genoemd, is de bovenbouw van de auto. Plaatwerk kan heel snel schade oplopen, bijvoorbeeld bij een ongeluk. Dit kan grote schade aan het plaatwerk aanrichten. Onder plaatwerk vallen de volgende onderdelen:

• Het spatbord.
• De deuren.
• Het voorfront.
• De motorkap.
• Dorpel (beschermt en verbergt de dragende onderdelen van de auto).
• De chassisbalk.
• De paravan.
• Het schutbord.
• De schermrand.

In veel gevallen kan plaatwerkschade eenvoudig gerepareerd worden. ASN Autoschade Vermaire Haarlem kan als erkend schadehersteller deze schade repareren of vervangen. Dat doen onze monteurs professioneel en vakkundig met oog op kwaliteit en veiligheid. U kunt uw plaatwerkschade bij ons melden, waarna we samen het schadeformulier invullen.

Voorbewerken

Voorbewerken is schadeherstel waarbij herstelde- of uitgedeukte plaatwerkonderdelen voor voorbewerkt. Dat houdt in dat alle oneffenheden worden geplamuurd en strak gemaakt wanneer dit nodig is. De laatste voorbereidingen voor het auto spuiten worden in deze fase uitgevoerd.

Na het voorbewerken gaat de auto of de auto onderdelen naar onze moderne spuitcabine. Hier brengen we zorgvuldig een nieuwe laklaag aan. Laat schadeherstel aan uw plaatwerken van ook voorbewerken bij ASN Vermaire. Wij bieden de hoogste kwaliteit. Meer informatie over het voorbewerken van uw auto? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.

schadeherstel

Technische schade

Steeds meer auto’s zijn voorzien van camera’s, sensoren en andere rijhulpsystemen. Bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem zijn wij ook gespecialiseerd in schadeherstel aan onderdelen van de auto die te maken hebben met het onderstel of elektronische gedeelte van uw auto. Heeft u technische schade aan uw auto? Dan kunnen wij door middel van kalibreren uw sensoren opnieuw afstellen zodat u weer veilig de weg op kunt. Maak hier een afspraak om uw auto te laten kalibreren.

Erkend schadeherstel Tesla en Nissan

Naast ons uitgebreide dienstenpakket aan schadeherstel zijn wij bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem ook Erkend Schadeherstel door Tesla en Nissan. Laat uw Tesla of Nissan door ons herstellen en onderhouden zodat u er zeker van bent dat het schadeherstel volgens de regels en normen van de desbetreffende autofabrikant wordt gedaan.

Kies voor ASN Autoschade Vermaire Haarlem voor schadeherstel aan uw auto

ASN Vermaire biedt een uitgebreid dienstenpakket aan schadeherstel voor uw voertuig. U kunt bij ons terecht voor elke vorm van schadeherstel. Ons familiebedrijf doet net even iets meer voor onze klanten om hen keer op keer het ‘’wow’’ gevoel te geven.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.