Vermaire verrast medewerkers met Celette richtbank

Home » Vermaire verrast medewerkers met Celette richtbank

celette richtbankEen verrassing voor de monteurs van de afdeling complexe autoschade bij Vermaire. Daar werd onlangs een gloednieuwe Celette richtbank afgeleverd, wat hun werk nog interessanter maakt. ‘Met  deze universele en merkerkende mallen richtbank kunnen wij nu elke autoschade moeiteloos repareren’, aldus Dennis Petrus, directeur bij Vermaire Haarlem.

De keuze voor Celette Griffon 2.8T Double Entry with Sevenne Pulling was snel gemaakt in Haarlem. ‘Celette staat wereldwijd bekend als het meest efficiënte en betrouwbare richtsysteem. Vermaire wil de steeds complexer wordende auto blijven herstellen volgens de norm die de fabrikant voorschrijft’, aldus Dennis Petrus, directeur bij Vermaire.

‘Dit systeem wordt door de grote merken erkend om kwalitatief hoogwaardige reparaties te kunnen uitvoeren en het stelt ons in staat de auto te richten tot in de kleinste details naar de juiste waarden. Daarom hebben we gekozen voor dit merk, want ik wil dat onze monteurs de beste materialen en middelen in handen hebben, zodat zij complexe autoschades op perfecte wijze kunnen herstellen.’

‘Onze mensen zijn vaklui en die verdienen de beste tools om mee te werken. Vermaire investeert in zijn mensen en materialen. Dat is een combinatie die leidt tot snel en efficiënt autoschadeherstel en een hoge klanttevredenheid. Zo’n waardering is me deze investering absoluut waard, want Vermaire staat voor vakwerk.’

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

autoschadeherstel

Autoschadeherstel: wat is het en wat valt eronder?

Heeft u autoschade? Dat is natuurlijk enorm vervelend. Maar gelukkig staat u er niet alleen voor: wij bij AutoLeaseTeam kunnen diverse autoschade herstellen en de auto weer als nieuw laten uitzien. Maar wat valt er precies onder autoschadeherstel? We leggen het hieronder aan u uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *