Esther Koning gelukkigste vrouw van Zandvoort

Home » Esther Koning gelukkigste vrouw van Zandvoort
Delen
Delen
Delen
Delen
Email

Vrijdagochtend is Esther Koning de gelukkigste vrouw van Zandvoort geworden. Een paar weken geleden zat ze nog in zak en as na de moedwillige beschadiging van haar auto. Na een Facebookactie van de Zandvoortse Courant bood Autoschade Service Vermaire Haarlem aan om haar uit de brand te helpen. De schade aan haar auto werd volledig hersteld. Vrijdag kreeg ze haar vierwieler weer tip-top in orde terug. Ze kon haar geluk niet op.

De reacties op de website van de Zandvoortse Courant waren hartverwarmend. Het bericht is 14.726 keer gelezen en 118 keer gedeeld, met dit mooie aanbod van Autoschade Service Vermaire Haarlem als schitterende uitkomst. “Ik vond het een verschrikkelijke slooppartij van haar auto. Ik ben al jaren in deze wereld bezig en heb eigenlijk nog nooit zo een moedwillige beschadiging gezien. Nadat ik het las, heb ik haar direct aangeboden om haar te helpen”, zegt eigenaar Martin Vermaire.

Zijn bedrijf is in Zandvoort gelieerd aan Auto Strijder en daarom was hij begaan met het lot van Esther Koning, die normaal zelf altijd voor anderen klaar staat in haar buurt. Ze woont in de ‘Blauwe Flat’ in Zandvoort Noord, waar ze de zaakjes op en rond het gebouw prima op orde houdt. Dan is het extra sneu dat uitgerekend aan haar auto deze misselijkmakende slooppartij plaatsvond.

Nu is ze weer helemaal blij! Haar dankbaarheid uitte ze door de beide heren (van Autoschade Service Vermaire Haarlem en Auto Strijder) drie dikke zoenen te geven, en iets lekkers voor bij de koffie!

bron: https://www.zandvoortsecourant.nl/nieuws/2364/esther-koning-gelukkigste-vrouw-van-zandvoort.html

Laat u adviseren

Andere artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.