Primeur voor ASN Vermaire: eerste bedrijf dat Aiways mag herstellen in Nederland

Home » Primeur voor ASN Vermaire: eerste bedrijf dat Aiways mag herstellen in Nederland
Delen
Delen
Delen
Delen
Email

Voor schade aan uw elektrische auto van Aiways kunt u vanaf heden ook bij ons terecht. Met trots delen we met u dat ASN Vermaire als eerste schadeherstelbedrijf in Nederland herstel van schades van de elektrische auto’s van Aiways mag uitvoeren.

Eerste Aiways herstelschadebedrijf in Europa

Aiways, de Chinese producent van elektrische auto’s, is wereldwijd nog niet zo bekend als concurrent Tesla, maar wordt wel steeds populairder in Europa. Tot nu was er nog geen autoschadeherstelbedrijf dat reparaties kon uitvoeren. “Aiways heeft in Nederland geen merkerkend schadeherstelprogramma”, vertelt mede-eigenaar Dennis Petrus. “We hebben nu van Aiways de beschikking gekregen over alle benodigde reparatie-informatie, uitlees- en diagnoseapparatuur.” In samenwerking met Lease-e, een klant van ons die veel voertuigen van Aiways in het wagenpark heeft, hebben we contact gezocht met Aiways om te zorgen dat onze monteurs op de hoogte zijn van de reparatieprocedures, dat ze de beschikking hebben over de equipment om de auto’s uit te lezen, dat ze kunnen kalibreren na herstel en dergelijke.”

Complete schadeherstelproces ontzorgd

Om Aiways-rijders met schade zo goed mogelijk weer op de weg te helpen, werken we nauw samen met Lease-e. We voeren het complete schadeherstelproces uit, van de digitale intake tot het retourneren van de gerepareerde auto. We kunnen u totaal ontzorgen, tot en met het leveren van vervangend vervoer en een haal- en brengservice, als u daar recht op heeft.

Uw Aiways-voertuig is in goede handen bij ASN Vermaire. Lease-e heeft een paar honderd Aiways-auto’s in he wagenpark, waarvan wij wekelijks enkele herstellen op onze werkplaats. Dankzij de samenwerking met Aiways en Lease-e beschikken we als enige in Nederland over de juiste software, uitleesapparatuur, kalibratieborden en verdere kennis om uw elektrische voertuig van Aiways te herstellen.

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met ASN Vermaire Haarlem via: 023 5327591 of vermairehaarlem@asnmail.nl

Laat u adviseren

Andere artikelen

De evolutie van autotechnologie auto bos
De evolutie van autotechnologie

De evolutie van autotechnologie ‘De fascinerende reis en de evolutie van autotechnologie: van de oorsprong tot

hagelschade
Stormschade auto

Stormschade auto Bent u getroffen door stormschade aan uw auto? Dit kan een vervelende en bovenal

uitdeuken zonder spuiten
Autodeur uitdeuken kosten

Autodeur uitdeuken kosten Bent u onlangs betrokken geweest bij een ongelukje waarbij uw autodeur beschadigd is