Autovelgen repareren

Home » Autovelgen repareren
Delen
Delen
Delen
Delen
Email

U kent het wel, u heeft haast en rijdt net iets te dicht op de stoeprand. U hoort het al kraken, de velg is langs de stoeprand geschaafd en beschadigd. Naast dat de beschadigde velg een doorn in het oog is, kan deze ook verergeren of extra schade aanrichten wanneer het niet wordt gerepareerd. De schade aan uw autovelg zorgt ook voor een verminderde waarde van de auto bij een eventuele inruil en verkoop.

Gelukkig kunnen wij u, met onze jarenlange expertise in autovelgen repareren, helpen met het herstellen van uw autovelgen.

Wat is stoeprandschade?

De meest voorkomende velgschade wordt veroorzaakt door een stoeprand. Stoeprandschade zijn krassen aan de buitenkant van de velg die veroorzaakt worden door het raken van de stoeprand tijdens het autorijden. Bijvoorbeeld bij het inparkeren, wanneer u net te veel naar de stoeprand stuurt en gekraak hoort. Het gevolg hiervan zijn lelijke krassen op uw velgen. Als u niks aan de velgen doet en de krassen laat zitten ziet het er uit alsof de auto niet goed onderhouden is. Daarnaast gaan de krassen na een tijdje roesten, en dan bent u nog verder van huis. Uw autovelgen repareren is gelukkig snel gedaan.

Auto velgen reparatie

Velgen, vooral van lichtmetaal, bepalen vaak de look van de auto. Helaas zijn lichtmetalen velgen ontzettend kwetsbaar en kan hier dus nog sneller stoeprandschade op ontstaan. Autoschadeherstelbedrijf ASN Vermaire Haarlem is gelukkig vakkundig in het herstellen en het verwijderen van schade aan uw lichtmetalen velgen. Het soort schade aan de velg maakt niet uit, alle soorten en maten schade kunnen vakkundig worden hersteld en verwijderd bij ons!

Bij ASN Vermaire hebben wij een gloednieuwe velgen machine om autovelgen te repareren. De machine slijpt de gemaakte oneffenheden weg uit de velg. Hierdoor zullen de velgen het glimmende effect terugkrijgen. Alle soorten velgen kunnen worden hersteld met onze machine. Na slechts twintig minuten draaien, zal uw velg er weer zoals vanouds uit zien.

Wat kost auto velgen reparatie?

Voordat we u een precieze prijs kunnen geven voor het repareren van uw autovelgen, bekijken we de schade. Na het bekijken van de schade zullen we u een prijsopgave geven. Als u krassen op uw velg heeft, kunnen deze waarschijnlijk worden hersteld door middel van schuren en polijsten. Op het moment dat het plaatsen van een nieuwe velg voordeliger is dan het herstellen van de schade op de bestaande velg, zullen we dit zeker aan u laten weten. U bent dus van tevoren op de hoogte over de kosten van het schadeherstel. Daarnaast zullen we u laten weten hoelang het autovelgen repareren proces zal duren. Zo weet u snel wanneer u uw auto weer op kunt halen bij ons op de zaak.

Online schade melden

Als u schade heeft gemaakt aan uw velg, of een ander deel van uw auto kunt u gemakkelijk, online via de website, uw schade melden. Zo kunt u langskomen wanneer dat voor u het beste uitkomt. Bij het online melden van schade is het voor ons fijn als u direct foto’s toevoegt van de schade. Hierdoor kunnen wij de schade direct inschatten en een prijsopgave voor u maken. Daarnaast kunnen wij ook direct een inschatting maken van de tijd die we nodig hebben uw schade te herstellen. Na het invullen van het online schadeformulier zullen wij u een mail sturen met verdere instructies. Ook informeert onze medewerker u over wat u moet regelen met de verzekering of leasemaatschappij. Tot slot worden uw overige vragen beantwoord.

Wilt u direct uw autovelgen schade online melden? Dat kunt u hier doen via onze website.

Laat u adviseren

Andere artikelen

De evolutie van autotechnologie auto bos
De evolutie van autotechnologie

De evolutie van autotechnologie ‘De fascinerende reis en de evolutie van autotechnologie: van de oorsprong tot

hagelschade
Stormschade auto

Stormschade auto Bent u getroffen door stormschade aan uw auto? Dit kan een vervelende en bovenal

uitdeuken zonder spuiten
Autodeur uitdeuken kosten

Autodeur uitdeuken kosten Bent u onlangs betrokken geweest bij een ongelukje waarbij uw autodeur beschadigd is