Autostoel reparatie

Ook aan een autostoel kan weleens schade optreden. Zo kan er door scheurtjes of brandplekjes autostoel bekleding reparatie nodig zijn. Bij ASN Vermaire zijn we gespecialiseerd in autostoel reparatie. Of het nu om een autobekleding in leer reparatie gaat of een autobekleding stof reparatie: wij weten alles van het restaureren van uw autostoel. In dit blog vertellen we alles rondom autostoel reparaties. Zo leggen we uit hoe we te werk gaan bij een autostoel reparatie, hoe lang u uw auto kwijt bent en over de kosten die gepaard gaan met een autostoel reparatie.

Waarom is een autostoel reparatie nodig?

Schade aan uw autostoel kan al snel optreden! Zo kunt u bijvoorbeeld een brandende sigaret laten vallen, waardoor er een brandplek ontstaat op de bekleding. Maar ook als u geen roker bent kan er gemakkelijk schade ontstaan: wat dacht u van knopen van een spijkerbroek, sleutels, ritsjes of scherpe voorwerpen waardoor er scheurtjes of gaatjes ontstaan. Het ziet er niet alleen lelijk uit, als er niet snel een autostoel reparatie wordt toegepast, kan zo’n beschadiging alleen maar groter worden. Bovendien ziet uw interieur er weer op en top uit na een autostoel reparatie. Tenslotte draagt een volledig intacte autostoel bij aan uw rijcomfort: zeker als u vaak op de weg bent valt dit niet te onderschatten! In sommige gevallen is de autostoel namelijk zó versleten dat de veer er bijna in zijn geheel doorheen komt. Dat rijdt niet erg prettig. U zult het verschil gegarandeerd merken wanneer een van onze specialisten uw autostoel onder handen heeft genomen en deze er weer als nieuw doet laten uitzien én voelen!

Hoelang duurt een autostoel reparatie?

De duur van het herstellen van een autostoel is volledig afhankelijk van de grootte van de schade. Daarom kunt u het beste contact opnemen met ASN Vermaire om te informeren naar het repareren van uw autostoel. Wij zullen u dan wat vragen stellen en aan de hand daarvan kunnen wij een goede inschatting maken van hoe lang u uw auto kwijt bent. Dit hoeft in de meeste gevallen gelukkig helemaal niet lang te zijn! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in allerlei soorten autostoel reparaties, waardoor u snel weer op volledig herstelde zetel rondrijdt en u niet lang zonder uw auto hoeft te doen.

Direct uw schade melden? Dat doet u hier.

Hoe wordt een autostoel reparatie uitgevoerd?

Autostoelen zijn vaak uitgevoerd in leer, kunstleer of in stof. Wij kunnen autostoel reparaties uitvoeren in alle soorten uitvoeringen. Afhankelijk van het materiaal en de omvang van de schade kiezen we hoe we de stoel zullen repareren. Wij hebben enkel specialisten in dienst die bedreven zijn in het uitvoeren van autostoel reparaties. We begrijpen als geen anders dat autostoelen een belangrijk onderdeel zijn van uw auto, en een mooie autostoel bepalend is voor de uitstraling.

Autostoel reparatie: stof

Bent u in het bezit van een auto met stoffen stoelbekleding, dan zullen wij uit ons grote assortiment stoffen een gelijke stof kiezen waarmee we uw stoel repareren. Zo zal er vrijwel niets te zien zijn van de autostoel reparatie. In sommige gevallen, bij bijvoorbeeld grotere scheuren of gaten, is het beter om de stoel in zijn geheel opnieuw te bekleden. Wij zullen het altijd van tevoren aangeven wanneer dit nodig is.

Autostoel reparatie: leer

Bij beschadiging aan uw leren autostoel bekleding, is het belangrijk om eerst de grootte van het gat of de scheur in het leer te bepalen. Wanneer een gaatje kleiner is dan 2-4 centimeter, dan kunnen wij achter het gaatje of de scheur een stukje leder plaatsen in exact dezelfde kleur. Dit stukje vullen wij vervolgens op met poeder waaraan lijm en een speciaal materiaal zijn toegevoegd. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn zeer secuur als het om autostoel reparatie gaat en u zult dan ook vrijwel niets meer zien van de geleden schade. Is de schade van grotere omvang, dan kan het zijn dat we het leer tijdens een autostoel reparatie volledig moeten vervangen. Wij beschikken over een zeer breed assortiment aan verschillende kleuren leder, waardoor we altijd de geschikte kleur in huis hebben.

Wat zijn de kosten van een autostoel reparatie?

Wij begrijpen dat het fijn is om van tevoren te weten hoeveel geld u kwijt zult zijn aan een autostoel reparatie. De kosten hiervan kunnen uiteenlopen; afhankelijk van de gedane reparaties. Zo verschilt de prijs van een autostoel reparatie per materiaal, maar is het ook afhankelijk van de omvang van de schade. Wilt u eerst een prijs weten alvorens u beslist over de reparatie? Neem dan contact op met ASN Vermaire of kom langs in de showroom, zodat wij met u uw schade door kunnen nemen. Wij kunnen dan ook een gerichte inschatting maken van de kosten van de betreffende autostoel reparatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het gaat om de autostoel reparatie.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.