APK en onderhoud

Bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem kunt u vanaf nu ook terecht voor APK en onderhoud aan uw voertuig. Wij zien deze diensten als verlengde van het autoschadeherstel, waarin wij al jaren specialist zijn. Benieuwd wat onderhoud en APK inhoudt bij ASN Vermaire Haarlem? U leest het hier.

Dienstenpakket uitgebreid

Bij ASN Vermaire Haarlem houden we rekening met de toekomst. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in autoschadeherstel. U kunt dan ook bij ons terecht voor cosmetisch schadeherstel, zoals autoruitreparatie, Spot Repair, polijsten, lederen autobekleding herstel en nog veel meer. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in complex schadeherstel, zoals uitlijnen, spuiten en plaatwerken. Wij denken dat reparateurs in de toekomst, vanwege de toevoegingen van allerlei rijhulpsystemen, ook de wok-melding van schades af kunnen krijgen. Dit is de reden dat wij onze dienstverlening hebben uitgebreid met APK keuring. Inmiddels is ons personeelsbestand dan ook een apk-keurmeester rijker.

APK keuring

APK staat voor Algemeen Periodieke Keuring. Tijdens deze keuring lopen wij uw auto na op de minimale veiligheids- en milieueisen die vanuit Europa zijn gesteld. We controleren uw autobanden, de remmen, verlichting, schokdempers en nog veel meer. Eventuele mankementen aan uw voertuig sporen wij op, wat u uiteindelijk veel geld aan onderhoud kan schelen.

In Europa is het wettelijk verplicht dat iedere auto die minimaal 3 jaar oud is één keer per jaar gekeurd wordt. De APK is ingevoerd om gevaarlijke situaties in het verkeer te voorkomen vanwege onveilige voertuigen. De APK mag dan ook niet zomaar door iedere auto garage worden uitgevoerd. Alleen door de RDW erkende bedrijven zijn bevoegd om een APK keuring uit te voeren.

Is uw auto toe aan zijn jaarlijkse keuring? Laat uw auto dan keuren door ASN Vermaire Haarlem. Wij zijn door de RDW erkend om APK keuringen uit te voeren. Wanneer blijkt dat er onverwachte reparaties nodig zijn, zullen wij eerst contact met u op te nemen. Wij repareren dus alleen met uw goedkeuring. Uw APK keuring direct inplannen? Neem contact met ons op!

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. Zo controleren wij o.a. uw autobanden, schokdempers en remmen, uitlaat, filters en ruitenwissers, lampen. Ook vullen we vloeistoffen bij en vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

We geven met de kleine onderhoudsbeurt inzichtelijk weer wat de status van uw auto is. Onze monteurs lopen uw auto tijdens de kleine beurt na en signaleren eventuele problemen. Als onze monteurs eventuele problemen constateren zullen wij altijd contact met u opnemen over het repareren ervan.

Het is aan te raden auto’s ouder dan 6 jaar na iedere 15.000 kilometer een kleine beurt te geven. Komt u niet aan het aantal kilometers? Dan is het aan te raden één keer per jaar een kleine beurt te laten doen.

Grote onderhoudsbeurt

De fabrikant van uw auto schrijft voor dat u regelmatig onderhoud aan uw auto moet laten uitvoeren. Zo blijft uw auto veilig rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Dit kan u in de toekomst leed besparen, kapotte onderdelen zorgen namelijk voor nog meer schade aan uw auto.

Tijdens een grote onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op meer dan 90 punten. We kijken o.a. of de filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden en vullen de vloeistoffen bij. Daarnaast verversen we de motorolie en controleren we de accu, schokdempers en remmen. De binnenkant van uw auto wordt tijdens de grote onderhoudsbeurt ook vakkundig gecontroleerd. Zo wordt de airco getest en wordt uw binnenspiegel nagekeken.

Heeft u een elektrisch voertuig? Ook dan bent u bij ASN Vermaire Haarlem aan het juiste adres!

APK en onderhoud laten uitvoeren door ASN Vermaire Haarlem

Is uw auto toe aan de jaarlijkse keuring of is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Laat ASN Autoschade Vermaire Haarlem uw auto voor u controleren. Wij checken uw auto op alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarnaast zijn we servicegericht, snel en hanteren we eerlijke tarieven. Neem contact met ons op voor het inplannen van een APK of onderhoudsbeurt.

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.