Velgen herstellen

Lichtmetalen velgen bepalen vaak de ‘look’ van een auto. Alleen ze zijn wel kwetsbaar. Een stoeprandje is zo geraakt en daardoor worden ze er niet mooier op. Gelukkig kan Autoschadeherstelbedrijf Vermaire vakkundig velgen herstellen en beschadigingen zoals krassen verwijderen.

Onze gloednieuwe velgenmachine slijpt oneffenheden uit de velg. Daardoor krijgt een velg weer dat prachtige glimmende effect, zoals je ook wel ziet op cd’s. We kunnen alles soorten velgen herstellen met deze velgenmachine. Na slechts twintig minuten draaien ziet een velg er weer spik en span uit.

Vermaire is in Nederland de enige autoschadehersteller die deze velgenmachine in huis heeft. Daarmee kunnen we u een totaalpakket aanbieden en herstellen van uw autoschade veranderen in een one-stop-shop met hoge kwaliteit en meer gemak.’

Velgen herstellen verhoogt waarde

Mooie nieuwe glimmende velgen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze vermeerderen ook de waarde van uw auto. Wanneer u uw wagen wilt verkopen is velgen herstellen zeker de moeite waard.  Reserveer daarom tijdig een plek voor uw velgen.

Quick Repair
velgen herstellen