Tesla Approved Bodyshop

Tesla Schadeherstel

ASN autoschade Vermaire  maakt deel uit van het Tesla Body Repair programma en heeft een heuse Tesla Body Shop. ASN Vermaire heeft zich met de afdeling complexe autoschade volledig ingezet op het repareren van Tesla’s. ASN Vermaire heeft een speciaal Tesla team samengesteld. Deze medewerkers zijn door Tesla opgeleid en volgen regelmatig trainingen in zowel het binnen- als buitenland.

Tesla is toonaangevend op het gebied van prestaties, kwaliteit en veiligheid. Elke Tesla wordt met zorg ontworpen om de snelste en veiligste auto in zijn klasse te zijn. Met de vergaande techniek is het van belang dat Tesla’s op dezelfde wijze worden gerepareerd zoals Tesla dat voorschrijft.

Dankzij ons uitgebreide team van Tesla erkende schade monteurs hebben we bij Vermaire altijd mensen beschikbaar staan om de schade aan uw Tesla snel, veilig en adequaat te repareren. Tesla-rijders krijgen bij ons minimale wachttijd met maximale kwaliteit in de Tesla Body Shop. 

Vermaire beschikt over een groot aantal Tesla leenauto’s, die we bij beschikbaarheid kunnen inzetten. Tevens halen en brengen wij uw Tesla in overleg bij Tesla schadeherstel. Heeft u schade aan uw Tesla? Wij zijn in het bezit van originele Tesla onderdelen. 

Schade aan uw voertuig?

Maak een afspraak zonder eerst langs te komen

Merk Erkend Schadeherstel in onze Tesla Body Shop

Autoschadeherstelbedrijf Vermaire levert Merk Erkend Schadeherstel voor diverse automerken. Naast Tesla, gebeurt dat ook voor de automerken Renault, Nissan en Hyundai. De merkerkenning betekent dat is vastgesteld door dat automerk dat onze schademonteurs daadwerkelijk kunnen aantonen dat het Tesla schadeherstel volgens de regels en normen van de betreffende autofabrikant wordt gedaan in de Tesla Body Shop.

Tesla Body Repair

Die set met speciale tools voor elektrische wagens wordt nu uitgebreid met Tesla erkend. gereedschap in de Tesla Body Shop, ontwikkeld om te werken aan bepaalde unieke onderdelen van de Tesla. 

Ook volgen de schadeherstellers de exacte instructies van het Tesla Body Repair Programma in combinatie met de uitlees- en ADAS-kalibratiesystemen. Daarmee is een Tesla bij Vermaire in goede handen: wij zijn de expert in Tesla schadeherstel.

Waarom kiezen voor de Tesla Body Shop van Vermaire?

Op zoek naar een Tesla shop? Onze Tesla Body Shop bevindt zich in Haarlem, dus als u op zoek bent naar een Tesla Shop in Amsterdam of omgeving, dan zijn wij een goede optie! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in Tesla schadeherstel. Onze monteurs zijn gecertificeerd door Tesla en gebruiken alleen originele Tesla onderdelen voor het herstel van uw auto. In onze Tesla Body Shop zorgen we ervoor dat uw Tesla na schadeherstel er weer als nieuw uitziet. Bij ons is uw auto altijd in goede handen. 

De carrosserie van de Tesla is gebaseerd op de meest geavanceerde technieken, die wij ondersteunen. Als Tesla goedgekeurd schadeherstelbedrijf worden we gecontroleerd en ondersteund door het Tesla Body Repair Programma. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u onbezorgd van uw Tesla kunt genieten. Meld hier uw schade aan uw Tesla. 

Hoe gaan we te werk?

Tesla schadeherstel gaat verder dan alleen plaatwerken en spuiten. Uw auto wordt voor, tijdens en na het schadeherstel van top tot teen gecheckt. Elektrische componenten en voertuigsystemen worden uitgelezen en gecontroleerd. Radar en sensorsystemen worden opnieuw getest en gekalibreerd. Na het schadeherstel in onze Tesla Body Shop is uw Tesla weer in topconditie en heeft u 4 jaar garantie. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn niet geheel onbekend voor de schade monteurs van Vermaire. Al in 2015 voldeden zij aan de NEN 9140, de norm voor het veilig werken aan elektrische voertuigen.

“Elektrische wagens hebben een heel andere dynamiek, wat een eigen aanpak op het gebied van Tesla schadeherstel vereist. Er is meer aandacht voor veiligheid, want een verkeerde handeling kan ernstige gevolgen hebben voor zowel de auto als de schademonteur”, aldus Dennis Petrus.

“We werken daarom altijd met speciale veiligheidsprotocollen in onze Tesla Body Shop, die gelden voor alle elektrische wagens. Zo wordt de werkplek voor elektrische wagens duidelijk zichtbaar afgezet en gemeten of de wagen onder hoogspanning staat. Hiervoor gebruiken we speciaal geïsoleerd gereedschap om de wagen “stroomloos” te zetten.”

Meer vragen?

Bekijk onze meest gestelde vragen!

certificaat ASN Autoschade Vermaire Haarlem
Chat openen
Hey, welkom bij ASN Autoschade Vermaire! 👋 Dit is onze handige chatbot die je graag helpt met al je vragen.