Ruit reparatie

Home » Cosmetisch autoschadeherstel » Ruit reparatie

Autoruitschade verhelpen?

Een autoruitschade is vervelend. Voor autoschadeherstelbedrijf Vermaire is het een quick repair.

Onze professionals voeren de ruitreparatie snel en deskundig uit, ongeacht of het een sterretje in de voorruit, het eruit polijsten van een kras of vervangen van een raam betreft.

Ruit reparatie

Sterretje in uw voorruit?

Is de autoruitschade klein en plaatselijk, ook wel bekend als een sterretje, dan voert onze ruithersteller een ruitreparatie uit met speciale hars. Hij verwijdert eerst de scherpe en losse glassplinters, waarna er hars in het sterretje wordt geïnjecteerd onder hoge druk. Dit vult de breuk helemaal opdroogt. Daardoor kan de breuk niet verder scheuren.

Hoe sneller u de ruitreparatie laat uitvoeren, hoe meer u de autoruitschade beperkt. Een ruitreparatie als deze neemt weinig tijd en u kunt dan ook altijd vrijwel meteen bij ons terecht.

Het grote voordeel van deze manier van ruitreparatie is dat de autoverzekeraar deze, afhankelijk van uw polis, in vrijwel alle gevallen zal vergoeden.reparatie te bespreken.

Autoruit vervangen

s de autoruitschade een grote barst in de autoruit of groter dan een euromunt? Dan is de kans aanwezig dat uw autoruit vervangen moet worden. Dit kan onze ruitreparatie specialist pas beoordelen na het zien van uw autoruitschade.

Wordt uw autoruit vervangen, dan maken wij met u een afspraak zodra wij uw nieuwe autoruit binnen hebben. Dan hoeft u alleen uw auto te brengen voor het herstel van de autoruitschade.

Voor krassen die zich in de bovenste laag van de autoruit bevinden hebben we speciale polijsttechnieken. Hebt u een kras in uw autoruit, dan kan onze ruithersteller deze vrij gemakkelijk verhelpen door de autoruit te polijsten. U ziet dan niets meer van de kras.