Autoschade melden

Meld uw schade online aan bij Autoschade Service Vermaire Haarlem via het schadeformulier of bel 023 532 7591.

Hoe eerder we een duidelijk beeld hebben van de omvang van de autoschade, hoe sneller we u kunnen helpen!

Hoe werkt het?

Onze medewerker beoordeelt de autoschade aan de hand van uw foto’s en belt u daarna op om een afspraak te maken voor het herstellen van de autoschade. Als het nodig is, dan zorgt hij dat u meteen tussendoor geholpen wordt met een tijdelijke noodreparatie.

Ook informeert onze medewerker u over wat u regelt met uw verzekeraar of leasemaatschappij, de te verwachten kosten en beantwoordt hij al uw overige vragen.

img-20180212-wa0004


Planning
Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft Autoschade Service Vermaire Haarlem de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen het in de kortst mogelijke tijd, zodat u er snel weer met plezier in kunt rijden.

Leasemaatschappijen

Gratis vervangend vervoer
Als u uw schade bij ons laat repareren, dan hebt u in de meeste gevallen recht op (gratis) vervangend vervoer van uw verzekeraar. Ook krijgt u 100 vrije km’s per dag, alleen de brandstof dient te worden voldaan. Hebt u recht op vervangend vervoer, dan heeft Autoschade Service Vermaire een auto voor u klaarstaan. 

Fabrieksgarantie
U heeft vier jaar totale garantie op het door ons verrichte plaat- en spuitwerk. Daarnaast stellen de ASN  Groep en BOVAG zich garant voor overname van de resterende termijn van de fabrieksgarantie voor de herstelde delen. 

×
Je kunt nu via Whatsapp je vraag stellen over je autoschade , offerte , indicatie . Stuur ons een aantal foto's met je vraag en wij beantwoorden je vraag binnen een uur tijdens kantoor uren.