Autoschade melden

Meld uw schade online aan bij Autoschade Service Vermaire Haarlem via het schadeformulier of bel 023 532 7591.

Geen tijd om langs te rijden ? U kunt ook via onze mobiele dienst zelf een intake maken.

Hoe eerder we een duidelijk beeld hebben van de omvang van de autoschade, hoe sneller we u kunnen helpen!

Hoe werkt het?

Onze medewerker beoordeelt de autoschade aan de hand van uw foto’s en belt u daarna op om een afspraak te maken voor het herstellen van de autoschade. Als het nodig is, dan zorgt hij dat u meteen tussendoor geholpen wordt met een tijdelijke noodreparatie.

Ook informeert onze medewerker u over wat u regelt met uw verzekeraar of leasemaatschappij, de te verwachten kosten en beantwoordt hij al uw overige vragen.

img-20180212-wa0004


Planning
Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft Autoschade Service Vermaire Haarlem de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen het in de kortst mogelijke tijd, zodat u er snel weer met plezier in kunt rijden.

Leasemaatschappijen

Gratis vervangend vervoer
Als u uw schade bij ons laat repareren, dan hebt u in de meeste gevallen recht op (gratis) vervangend vervoer van uw verzekeraar. Ook krijgt u 100 vrije km’s per dag, alleen de brandstof dient te worden voldaan. Hebt u recht op vervangend vervoer, dan heeft Autoschade Service Vermaire een auto voor u klaarstaan. 

Fabrieksgarantie
U heeft vier jaar totale garantie op het door ons verrichte plaat- en spuitwerk. Daarnaast stellen de ASN  Groep en BOVAG zich garant voor overname van de resterende termijn van de fabrieksgarantie voor de herstelde delen.