Vermaire nu ook Hyundai Erkend Schadehersteller

Hyundai Erkend SchadeherstelAutoschadeherstelbedrijf Vermaire heeft de officiële erkenning Hyundai Erkend Schadeherstel (HES) behaald. Vrijdag 24 november 2017 was de audit in Haarlem waarbij er op de kwaliteit van het schadeherstel werd gecontroleerd en goedgekeurd.

‘Voor deze erkenning hebben onze schadeherstelmonteurs een Hyundai Erkend Schadeherstel-training gevolgd bij de Hyundai Academy. Ook werken we samen met Hyundai dealer Velserbeek zodat het uitwisselen van technische informatie en onderdelenvoorziening optimaal is’, vertelt Dennis Petrus, directeur Vermaire, die zeer tevreden is met het resultaat.

Het behalen van het HES-garantiecertificaat betekent dat Vermaire voor reparaties van Hyundai altijd de juiste testapparatuur, originele onderdelen en goed opgeleid personeel met kennis van de elektronica en systemen inzet en het schadeherstel uitvoert volgens de fabrieksvoorschriften.

Voor eigenaren van Hyundai wagens betekent de schade laten herstellen door een Hyundai Erkend Schadehersteller de zekerheid van behoud van de garanties die ze hebben. Daarnaast garandeert Hyundai Motor Nederland de kwaliteit van schadeherstel aan Hyundai wagens en dat de Hyundai net zo betrouwbaar en veilig is als vóór de schade.

‘Petrus: ‘En dat is waar we voor gaan. We willen de schade herstellen zodat de auto als nieuw lijkt. En we willen mensen veilig de weg op sturen. Kwaliteit leveren loont!

KIA en Nissan

Eerder dit jaar behaalde Vermaire het keurmerk KIA Erkend Schadeherstel en voor komende week staat de audit van Nissan op de agenda.

Leave a Comment

Hulp nodig ? Chat met ons