Ruitreparatie

Een autoruitschade is vervelend. Voor autoschadeherstelbedrijf Vermaire is het een quick repair. Onze professionals voeren de ruitreparatie snel en deskundig uit, ongeacht of het een sterretje in de voorruit, het eruit polijsten van een kras of vervangen van een raam betreft.

Sterretje voorruit

Is de autoruitschade klein en plaatselijk, ook wel bekend als een sterretje, dan voert onze ruithersteller een ruitreparatie uit met speciale hars. Hij verwijdert eerst de scherpe en losse glassplinters, waarna er hars in het sterretje wordt geïnjecteerd onder hoge druk. Dit vult de breuk helemaal opdroogt. Daardoor kan de breuk niet verder scheuren.

Hoe sneller u de ruitreparatie laat uitvoeren, hoe meer u de autoruitschade beperkt. Een ruitreparatie als deze neemt weinig tijd en u kunt dan ook altijd vrijwel meteen bij ons terecht.

Het grote voordeel van deze manier van ruitreparatie is dat de autoverzekeraar deze, afhankelijk van uw polis, in vrijwel alle gevallen zal vergoeden.reparatie te bespreken.

Autoruitschade melden

Wilt u Vermaire de ruitreparatie laten uitvoeren, dan kunt u online de autoruitschade melden. Onze medewerker bekijkt de foto’s en neemt daarna meteen contact op om de ruitreparatie te bespreken.

Autoruit vervangen

Is de autoruitschade een grote barst in de autoruit of groter dan een euromunt? Dan is de kans aanwezig dat uw autoruit vervangen moet worden. Dit kan onze ruitreparatie specialist pas beoordelen na het zien van uw autoruitschade.

Wordt uw autoruit vervangen, dan maken wij met u een afspraak zodra wij uw nieuwe autoruit binnen hebben. Dan hoeft u alleen uw auto te brengen voor het herstel van de autoruitschade.

Autoruit polijsten

Voor krassen die zich in de bovenste laag van de autoruit bevinden hebben we speciale polijsttechnieken. Hebt u een kras in uw autoruit, dan kan onze ruithersteller deze vrij gemakkelijk verhelpen door de autoruit te polijsten. U ziet dan niets meer van de kras.

Quick Repair
×
Je kunt nu via Whatsapp je vraag stellen over je autoschade , offerte , indicatie . Stuur ons een aantal foto's met je vraag en wij beantwoorden je vraag binnen een uur tijdens kantoor uren.