Renault Erkend Schadeherstel voor Vermaire

renault erkend schadeherstelVermaire is nu ook Renault Erkend Schadehersteller. De merkerkenning betekent dat Vermaire schade herstelt aan Renault wagens volgens de eisen van deze autofabrikant, en dus dat er gegarandeerd kwaliteit wordt geleverd.

De voordelen van de consument die in Renault rijdt zijn aanzienlijk. ‘Hun wagen behoudt het hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau, doordat we de autoschade herstellen met originele Renault-onderdelen’, vertelt Dennis Petrus, directeur Vermaire. ‘Daardoor wordt de fabrieksgarantie behouden en blijft ook de inruilwaarde van de Renault gelijk, wat belangrijk is voor eigenaren.’

Eigenaren krijgen van Vermaire na het herstel van de autoschade het Renault Merkgarantiebewijs dat bevestigt dat hun Renault vakkundig gerepareerd is door een Renault Erkend Schadehersteller. Dit bewijs geeft recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk en een garantie van 1 jaar op mechanische en technische delen.

Dennis Petrus is er trots op dat Vermaire nu ook Renault Erkend Schadeherstel kan leveren. ‘Voor elke eigenaar van een Renault gaan onze schademonteurs kneiterhard hun best doen om hun Renault weer als nieuw terug te geven.’

Leave a Comment

×
Je kunt nu via Whatsapp je vraag stellen over je autoschade , offerte , indicatie . Stuur ons een aantal foto's met je vraag en wij beantwoorden je vraag binnen een uur tijdens kantoor uren.
Ferdi Petrus Smart Repair Hersteller 2018