Groove Glove scant conditie autoband in een handomdraai

Home » Groove Glove scant conditie autoband in een handomdraai

groove glove mobiele bandenscannerAutoschadeherstelbedrijf Vermaire breidt zijn service wederom uit om hun dienstverlening completer te maken. De nieuwste aanwinst die de Haarlemse schademonteurs in huis hebben gehaald is de Groove Glove. Dit is een mobiele bandenprofielscanner waarmee ervaren schademonteurs in een handomdraai de conditie van autobanden kunnen vaststellen.

Banden zijn een belangrijk onderdeel van de auto, omdat ze voor grip en stabiliteit zorgen. Het is het enige contact van de auto met het wegdek en wanneer autobanden geen goede conditie hebben, kunnen banden niet voorkomen dat een auto slipt bij nat weer.

De Groove Glove meet onder meer de profieldiepte van autobanden meten en geeft aan wat dit betekent voor de remweg van de auto. Ook constateert de mobiele scanner onregelmatige slijtageplekken en geeft het aan uitlijnen van een auto nodig is.

‘Veiligheid is belangrijk. Daarom willen we deze service aanbieden aan onze klanten. Met de Groove Glove kan onze monteur snel de banden scannen, waarna een objectief meetrapport wordt uitgedraaid. Dat laten we aan de klant zien, waarna het aan hem om te bepalen is of hij actie wil ondernemen’, vertelt Dennis Petrus, directeur bij ASN Vermaire. Hij krijgt in ieder geval van ons objectieve informatie over de kwaliteit van zijn autobanden.’

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *