Ferdi Petrus Smart Repair Hersteller 2018

Ferdi Petrus Smart Repair Hersteller 2018En de winnaar is…. Ferdi Petrus van ASN Vermaire Haarlem! Hij is Smart Repair Hersteller 2018! Dat maakte Juryvoorzitter Wil Koot namens de organisator, Duurzaam Repareren, woensdag 20 juni 2018 bekend op Schade-event van Automotive Insiders. Gefeliciteerd Ferdi!

Ferdi won dit jaar de titel ‘Smart Repair Hersteller 2018’ door het uitmuntend uitvoeren van de technieken ‘Uitdeuken zonder spuiten’, ‘Polijsten’ en ‘Kunststof lassen’.

‘We zijn apetrots op hem! Hij spant zich al jaren in om reparaties zo goed mogelijk uit te voeren met zo weinig mogelijk middelen. Top kwaliteit met maximale duurzaamheid. Daar zet Ferdi al jaren op en daarom is het nu extra mooi dat zijn inspanning beloond wordt’, vertellen een trotse Martin en Dennis.

Smart Repair is een zeer duurzame reparatiemethode waarbij minder energie en grondstoffen gebruikt worden, en er geen afval is. Bij Autoschade Service Vermaire Haarlem is deze manier van schadeherstel ook wel bekend onder de noemer Quick Repair.

Naast Ferdi waren de andere finalisten dit jaar: Denis de Boon van Autoschadehuis, René van Zwolle van Van Mossel KSH, Stefan Bijvoet, van A.A.S. Schadeherstel Forepark B.V., Axel Wind van iClean Naarden en Rocco Hoedemakers van ABS Autoherstel Zuid.

Volgens Juryvoorzitter Wil Koot was er een duidelijke stijging van de kwaliteit merkbaar ten opzichte van vorige jaren. Ze benadrukte dat alle finalisten ‘een puike prestatie’ hebben geleverd tijdens de finale in het VOC-opleidingscentrum in Boxtel.

Comments
 • Marjo Schoenaker
  Beantwoorden

  Ferdi, van harte gefeliciteerd, wat een geweldige prestatie.
  Jullie allemaal gefeliciteerd wat geweldig dat het bedrijf zo goed gaat.
  Ron zou apetrots op jullie zijn.

  groeten, van Marjo

Leave a Comment

Hulp nodig ? Chat met ons