Ferdi Petrus Smart Repair Hersteller 2018

Home » Ferdi Petrus Smart Repair Hersteller 2018

Ferdi Petrus Smart Repair Hersteller 2018En de winnaar is…. Ferdi Petrus van ASN Vermaire Haarlem! Hij is Smart Repair Hersteller 2018! Dat maakte Juryvoorzitter Wil Koot namens de organisator, Duurzaam Repareren, woensdag 20 juni 2018 bekend op Schade-event van Automotive Insiders. Gefeliciteerd Ferdi!

Ferdi won dit jaar de titel ‘Smart Repair Hersteller 2018’ door het uitmuntend uitvoeren van de technieken ‘Uitdeuken zonder spuiten’, ‘Polijsten’ en ‘Kunststof lassen’.

‘We zijn apetrots op hem! Hij spant zich al jaren in om reparaties zo goed mogelijk uit te voeren met zo weinig mogelijk middelen. Top kwaliteit met maximale duurzaamheid. Daar zet Ferdi al jaren op en daarom is het nu extra mooi dat zijn inspanning beloond wordt’, vertellen een trotse Martin en Dennis.

Smart Repair is een zeer duurzame reparatiemethode waarbij minder energie en grondstoffen gebruikt worden, en er geen afval is. Bij Autoschade Service Vermaire Haarlem is deze manier van schadeherstel ook wel bekend onder de noemer Quick Repair.

Naast Ferdi waren de andere finalisten dit jaar: Denis de Boon van Autoschadehuis, René van Zwolle van Van Mossel KSH, Stefan Bijvoet, van A.A.S. Schadeherstel Forepark B.V., Axel Wind van iClean Naarden en Rocco Hoedemakers van ABS Autoherstel Zuid.

Volgens Juryvoorzitter Wil Koot was er een duidelijke stijging van de kwaliteit merkbaar ten opzichte van vorige jaren. Ze benadrukte dat alle finalisten ‘een puike prestatie’ hebben geleverd tijdens de finale in het VOC-opleidingscentrum in Boxtel.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

autoschadeherstel

Autoschadeherstel: wat is het en wat valt eronder?

Heeft u autoschade? Dat is natuurlijk enorm vervelend. Maar gelukkig staat u er niet alleen voor: wij bij AutoLeaseTeam kunnen diverse autoschade herstellen en de auto weer als nieuw laten uitzien. Maar wat valt er precies onder autoschadeherstel? We leggen het hieronder aan u uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *