Kunststof reparatie

Home » Cosmetisch autoschadeherstel » Kunststof reparatie

Schade aan uw bumper? Ga voor kunststof bumper reparatie

Voor kunststof bumper reparatie beschikken we over de nieuwste technieken om de kunststoffen te lijmen of te lassen. Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk om kunststof delen van uw auto te herstellen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van bumpers die wij gemakkelijk kunnen herstellen. Door herstel is de reparatie vaak goedkoper en sneller klaar en ontzien wij tegelijkertijd het milieu.

Schade aan onderdelen zoals de bumper, de grille of het dashboard zijn vrij gemakkelijk te herstellen. Deuken, krassen, scheuren en gaten worden hersteld met kunststof bumper reparatie. De onderdelen hoeven dan niet vervangen te worden. Kunststof reparatie kunnen we met diverse methodes herstellen, afhankelijk van de schade en het type kunststof. We repareren geregeld allerlei kunststof voorwerpen aan auto’s die gebroken en/of beschadigd zijn. De beschadigingen worden door ASN Autoschade Vermaire Haarlem met zorg hersteld. Heeft u reparatie nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Welke onderdelen vallen onder kunststof reparatie?

Steeds meer auto-onderdelen worden van kunststof gemaakt. Niet alleen de bekleding, maar ook bijvoorbeeld de bumper. Waarom? Omdat deze stof meer veerkracht biedt. Mocht u met uw bumper een paaltje raken, dan keert de bumper in veel gevallen terug naar de oorspronkelijke vorm. Wanneer de botsing harder is, dan wilt u natuurlijk de schade zo snel mogelijk herstellen. De onderdelen waar we kunststof reparaties voor uitvoeren:

  • De bumper.
  • Het dashboard.
  • De spiegelkappen
  • De grille.
  • De deurpanelen.
  • Kunststof bekleding.
  • De kofferbak.

Hoe werkt kunststof reparatie?

Bij kunststof reparatie wordt het kunststof onderdeel eerst gedemonteerd. Dan wordt door middel van een kunststof plamuur de schade hersteld naar de originele staat. In het geval van een gelakte bumper wordt deze weer in de juiste kleur gespoten. Na de reparatie ziet u niets meer van de schade.

Heeft u te maken met grotere schade? Dan moet het onderdeel wellicht volledig vervangen worden. Onze specialisten hebben de materialen, kennis en apparatuur om goede reparatie uit te kunnen voeren. 

Wat kost kunststof bumper reparatie?

De kosten voor kunststof reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Voor een kostenindicatie, is het handig om uw auto te laten nakijken door onze specialisten. Blijf vooral niet te lang rijden met de schade, aangezien de schade groter kan worden, waardoor de reparatie complexer kan worden. We kunnen u garanderen dat u na de reparatie niets meer ziet van de autoschade.

Duurzame & veilige reparatie

Voor ASN Vermaire is duurzaamheid en veiligheid enorm belangrijk. Ons bedrijf voldoet aan de eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Kunststof reparaties zijn kostenbesparend en duurzaam. Reparatie is immers goedkoper dan een geheel nieuwe bumper. 

Schade melden bij ASN Vermaire

Wilt u kunststof reparatie laten uitvoeren? Dan bent u bij ASN Vermaire aan het juiste adres! Wij bieden de hoogste kwaliteit reparaties en duurzaamheid vinden we enorm belangrijk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of meld uw schade