Autobekleding reparatie

Home » Cosmetisch autoschadeherstel » Autobekleding reparatie

Autobekleding reparatie of dashboard schade?

Heeft u te maken met een scheurtje of een gaatje in de bekleding van uw autostoel? Dan herstellen wij deze schade graag voor u! Autobekleding reparatie is in veel gevallen eens in de zoveel tijd nodig. Dit komt doordat autobekleding dagelijks te maken krijgt met slijtage. Er kan al snel een scheur of gaatje ontstaat, maar ook kan de kleurlaag van de lederen autostoel slijten. 

Het is altijd verstandig om autobekleding direct te repareren om zo te voorkomen dat de schade erger wordt. Een gaatje in de bekleding van uw auto mag meestal niet groter zijn dan 2 centimeter en een scheurtje niet breder dan 4 centimeter.

Voor autobekleding reparatie bent u bij ASN Vermaire Haarlem aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om uw schade te herstellen. Onze auto monteurs gaan met autobekleding reparatie professioneel te werk, zodat de autobekleding er weer als nieuw uitziet. Met onze speciale reparatiemethodes kunnen we deze schade eenvoudig verhelpen. Ook kunnen we u helpen met dashboard reparatie. 

Autobekleding reparatie

Schade aan uw bekleding is een van de lastigst te repareren varianten van schade. Er moeten veel ingrepen gedaan worden voor het verwisselen van bekleding. Echter is reparatie van kleine spots vaak geen groot probleem en hoeft de bekleding hiervoor niet vervangen te worden. Heeft u vragen over de schade van uw bekleding? Neem dan contact met ons op!

Hoe gaan we te werk?

Onder het gaatje of scheurtje in de autobekleding wordt eerst een stukje stof of leer geplaatst. Door ons breed assortiment aan stofkleuren, wordt altijd de juiste kleur van de autobekleding bepaald. Vervolgens wordt het gaatje of scheurtje gevuld met poeder, waaraan lijm en een ander speciaal materiaal wordt toegevoegd. 

Uw auto interieur volledig bekleden

Wanneer de schade dusdanig groot is, kunnen we uw auto interieur opnieuw bekleden. U kunt bijvoorbeeld één autostoel bekleden, maar ook uw volledige auto interieur. 

Stoffen autobekleding herstellen

Heeft u stoffen bekleding in uw auto en wilt u autobekleding reparatie? Dan kunnen we uw auto interieur opnieuw bekleden of gemakkelijk laten herstellen. Welke soort autobekleding u ook heeft, wij kunnen de schade voor u herstellen. 

Lederen autobekleding

Heeft u lederen autobekleding? Ook dan kunnen we autobekleding reparatie uitvoeren of de bekleding volledig vervangen. Wat voor soort lederen autobekleding u ook heeft, onze monteurs kunnen de schade herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw auto er van binnen weer als nieuw uitziet. 

Dashboard schade

Het dashboard wordt vaak beschadigd door inbraak of door het uitbouwen van een autotelefoon. Een dashboard vernieuwen is een arbeidsintensieve reparatie. Daarnaast zijn de onderdelen meestal duur en vaak niet op voorraad.

Quick repair repareert uw dashboard goed en onzichtbaar. Op deze manier bespaart u veel kosten en is uw dashboard weer als nieuw. Wij kunnen uw dashboard vakkundig en snel repareren, zodat deze weer in de originele staat wordt teruggebracht. 

Autobekleding reparatie bij ASN Vermaire

Bent u op zoek naar een goede partij die uw autobekleding kan repareren? Dan kunnen we u verzekeren dat we zeer nauwkeurig en vakkundig te werk gaan bij autobekleding reparatie. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw autobekleding wordt gerepareerd of hersteld. Dit doen we uiteraard op een zeer professionele manier. Wij bij ASN Vermaire weten welke materialen we nodig hebben en kunnen de schade op een efficiënte manier aanpakken. Wilt u ons inschakelen voor autobekleding reparatie? Hier kunt u uw schade melden