Brommobiel schadeherstel

Schadeherstel aan een brommobiel is een specialisme. In sommige opzichten is het een scooter, in sommige opzichten een auto. ASN Vermaire Haarlem heeft deze kennis en specialiteit in huis.

Heeft u schade? Wij helpen u op weg. Dit begint met het melden van de schade. Dat kan heel eenvoudig hier via internet. Wij maken een schaderapport en bespreken dit met een verzekeringsexpert, om te kijken of u hiervoor gedekt bent. Vervolgens starten we met het herstellen van de schade.

Bij het herstellen van brommobielschade worden verschillende moderne technieken gebruikt, zoals het lassen en uitdeuken van speciaal metaal, het lassen en lijmen van kunststof, het bepalen en maken van specifieke kleuren, het richten van het chassis of frame. Dit richtwerk doen wij met richtapparatuur, waarmee het frame tot op de millimeter nauwkeurig gericht wordt.

Wij leveren alle brommobielen schoon en uitgezogen af. Na het herstel van de schade geven wij 4 jaar garantie op de onderdelen en de herstelde schade.

Transport van de brommobiel is mogelijk. Wij komen deze zelfs bij u aan huis ophalen en na herstel weer terug brengen. ASN Vermaire Haarlem biedt deze haal en breng service tot maximaal 20 kilometer in de omtrek van Haarlem.

Quick Repair