ASN Vermaire wederom eerste met volgende stap in duurzaam repareren

Home » ASN Vermaire wederom eerste met volgende stap in duurzaam repareren

duurzaam reparerenAutoschadeherstelbedrijf ASN Vermaire gaat de MVO-ladder beklimmen. Straks wordt tijdens het schadeherstel van auto’s de nieuwe MVO-module van stichting Duurzaam Repareren geïntegreerd uitgevoerd. ASN is daarmee wederom, net als zes jaar geleden, de eerste schadeherstelketen die het niveau van Duurzaam Repareren verhoogd.

Het Haarlemse autoschadeherstelbedrijf wordt daarom binnenkort getoetst op maatschappelijk relevante onderwerpen. ‘Denk bijvoorbeeld aan klachtenregelingen, discriminatie, op een eerlijke manier zaken doen en marketing voeren. Maar verder is er ook een fair medewerkersbeleid nodig’, vertelt Dennis Petrus, directeur bij Vermaire, die de toetsing van Stichting Duurzaam Repareren op basis van ISO26000 met vertrouwen tegemoet ziet.

‘Ik ben er erg blij mee, want dit geeft weer wie wij als familiebedrijf willen zijn. Fair voor medewerkers, klanten en milieu. Als autoschadebedrijf hebben we hierop impact en daarvoor moeten we respect hebben en zuinig op zijn. Daar ben ik mij zeer bewust van. We doen het volgens mij denk ik nu al best goed, maar als het nog beter kan door dat beetje extra te geven, dan doen we dat!’

Milieu

Nu al gebruikt Vermaire groene producten die het schadeherstel tevens betaalbaar houden, zoals autolak op waterbasis. Plastic, papier en schadelijke stoffen worden gerecycled en middelen die vervuilende bestandsdelen bevatten zoals tolueen, benzeen, styreen, zijn verbannen.

ASN GROEP

Peter Hubregtse, directeur van de ASN Groep licht deze nieuwe stap toe: ‘De MVO-module sluit perfect aan op waar wij als keten voor willen staan. Professionele bedrijven, die zich bewust zijn van hun maatschappelijke rol en functie, innovatief zijn en voorop lopen in de markt. De MVO-module sluit tevens aan op de ‘Principals for Sustainable Insurance’ en draagt daarom ook bij aan onze goede relatie met opdrachtgevers.’

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

autoschadeherstel

Autoschadeherstel: wat is het en wat valt eronder?

Heeft u autoschade? Dat is natuurlijk enorm vervelend. Maar gelukkig staat u er niet alleen voor: wij bij AutoLeaseTeam kunnen diverse autoschade herstellen en de auto weer als nieuw laten uitzien. Maar wat valt er precies onder autoschadeherstel? We leggen het hieronder aan u uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *