Quick Repair

Wij repareren kleine of oppervlakkige beschadigingen zoals krassen, parkeerdeukjes en putjes.

Tesla schade

Al onze monteurs zijn opgeleid om uw Tesla te repareren. Dit doen wij volgens de officiële richtlijnen van Tesla.

Complexe autoschade

Is uw autoschade complex? Voor onze monteurs is dit dagelijkse kost; wielophanging, gescheurd plaatwerk, etc.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Wij doen net even iets meer voor onze klanten

De basis van ons autoschadeherstelbedrijf werd gelegd door Ron Vermaire in 1997. Hij gaf het stokje in 2013 over aan zijn drie zoons; Martin, Dennis en Ferdi die het bedrijf hebben uitgebouwd tot wat het nu is.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem herstelt uw autoschade op de meest efficiënte manier met de beste kwaliteit. Heeft u recht op vervangend vervoer terwijl wij uw autoschade herstellen? Dan regelen wij dit ook voor u.

ASN Vermaire Haarlem
Cosmetisch autoschadeherstel

SpotRepair

Spot-repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten. Stuur een foto van uw schade naar Vermaire via Whatsapp voor een prijsindicatie.

Uitdeuken zonder spuiten

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn.

Velg reparatie Haarlem

Velgen Herstellen

Lichtmetalen velgen bepalen de ‘look’ van uw auto. Lichtmetalen velgen zijn kwetsbaar. Een stoeprandje is zo geraakt met lelijke krassen als gevolg. Bij Vermaire kunnen wij uw lichtmetalen velgen weer als nieuw herstellen.

Kras polijsten bij autoschade

Kras polijsten

Door middel van speciale polijsttechnieken kunnen wij krassen die in de eerste laklaag zitten verwijderen. Voordeel hiervan is dat het desbetreffende deel niet gespoten hoeft te worden.

Bumper-reparatie & kunststof-herstel

Voor het herstellen van een kunststof bumper beschikken we over de nieuwste technieken om de verschillende kunststoffen te lijmen of te lassen.

Autobekleding reparatie

Bekleding reparatie

Bekleding of een dashboard wordt vaak beschadigd door inbraak of door het uitbouwen van een carkit of slijtage Het herstellen van deze delen is voordeliger dan compleet vervangen.  Informeer naar de mogelijkheden bij Vermaire.

Ruit reparatie

Ruit reparatie

Wanneer u een sterretje in uw autoruit heeft is het verstandig om deze snel te laten repareren. Wacht niet te lang, een sterretje kan al snel een flinke scheur worden. Repareren is goedkoper dan vervangen. Vaak klaar terwijl u wacht

Auto uitlijnen

Auto uitlijnen

Trekt uw auto tijdens het rijden steeds naar rechts of naar links? Het kan dan zijn dat uw wielen niet in de juiste positie staan ten opzichte van uw auto. Laat in dat geval onze monteur uw auto uitlijnen en daarmee het probleem verhelpen.

  review rating 5  Echte vakmensen auto van mijn zoon beklad met verf na de behandeling van asn auto als nieuw complimenten

  thumb Rob Hartman

  review rating 5  Net binnen gelopen (zonder afspraak) met schade aan mijn leen auto. Binnen 5 minuten geholpen en weer op weg. PERFECT. Goede prijs/kwaliteit

  thumb Edwin de Vrieze

  review rating 5  Dedicated and professional.

  thumb Willy Sprockel